Община Борован обявява три свободни работни места по програма „Старт

...
Община Борован обявява три свободни работни места по програма „Старт
Коментари Харесай

Община Борован наема трима безработни младежи по програма

Община Борован афишира три свободни работни места по стратегия „ Старт на кариерата 2019 година “, за длъжностите младши специалисти в дирекциите „ Устройство на територията, общинска благосъстоятелност, екология и ръководство на земи “, „ Инвестиционна политика, планове и публични поръчки “ и „ Бюджет, финансово счетоводни действия, административно и осведомително обслужване ".
В период до 19 октомври в това число искащите претенденти би трябвало да подават в дирекции „ Бюро по труда” по регистрация или по електронен път комплект документи със заявление за кандидатстване. Всяко лице може да кандидатства по едно и също време за три работни места, само че до две работни места при един шеф по програмата.
Кандидатите за присъединяване в Програма „ Старт на кариерата” би трябвало да дават отговор на следните условия: Да са младежи до 29 ненавършени години до 19.10.2018 година включително; Да имат висше обучение, съответстващо на посоченото от работодателя за заемане на съответното работно място; Да бъдат регистрирани в дирекциите „ Бюро по труда” като търсещи работа лица; Да не имат трудов стаж по добитата компетентност от висшето обучение. В случай, че претендентите не дават отговор на посочените условия, същите не се позволяват до присъединяване в подбора.
Документи, които лицата наложително следва да показват в дирекция “Бюро по труда”: Заявление за кандидатстване по Програмата с изтъкване на ведомствата, за които аплайват и работните места, по пример, оповестен на интернет-страницата на АЗ (представя се на книжен притежател в Дирекция „ Бюро по труда” по регистрация или по електронен път при техническа осигуреност); Автобиография (Европас формат) – показва се при явяване на изявление с работодателя http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/EuropassCV/CVTemplate.csp Документ за приключено висше обучение (копие от тапия или един от следните документи: увещание или академична информация, издадени от съответното висше училище). Кандидатите, приключили висше обучение в задгранични висши учебни заведения, следва да показват уверение за признание на добитото висше обучение от Националния център за информация и документи към МОН; Документ за дееспособност (ако работодателят е сложил такова условие при оповестяване на работното място). Допълнителна информация може да получите в община Борован или дирекция „ Бюро по труда “ - Бяла Слатина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР