Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди

...
Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди
Коментари Харесай

Благоевград и музикалното събитие от световен ранг „Франкофоли“ с номинация за наградата „Туристическо събитие“ от Министерството на туризма

 21_1280x854  31_640x960  a01_1280x779  a19_1223x960
Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди за туризъм, проведени от Министерството на туризма. Номинацията е в категория „ Туристическо събитие “ и е за образуване на фестивала „ Francofolies.Blagoevgrad “, което през 2017 година се организира за трети следващ път и притегли над 30 хиляди души, оповестиха от общината. Всеки искащ може да пусне своя глас до 10 декември на уеб страницата на.

За действителен глас се регистрира единствено едно декларирано предпочитание за кандидатура, направено от едно устройство.

Фестивалът Francofolies. Blagoevgrad е едно от 100-те най-големи франкофонски събития в света за 2017 година. Инициативата е на френската страна и под патронажа на президента на Република Франция Франсоа Оланд.

Благоевград е определен да бъде включен в плана „ Голямата обиколка “ персонално от министъра на Външните работи на Франция.

В досегашните три извънредно сполучливи издания на фестивала на сцената се качиха един от най-разпознаваемите музиканти на актуалната музикална сцена – ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер, Имани, Паров Стелар и доста други международни звезди.

В конкуренцията, проведена от Министерството на туризма, са включени 16 категории, които ще показват постигнатото през изтеклата година.
Наградите ще бъдат връчени на спечелилите на тържествена гала на 12 декември 2017 година в София.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР