Общество, образование, религия и морал изкривяват правилната гледна точка към

...
Общество, образование, религия и морал изкривяват правилната гледна точка към
Коментари Харесай

Фаталните заблуди на човечеството

 i Общество, обучение, вяра и морал изкривяват вярната позиция към света. Вирусите на съзнанието блокират енергетиката на индивида, прекъсват неговата връзка с Вселената.

Защото Светът – не е това, което виждаме към нас, а това, което усещаме. Нашият живот е цялостен с вирусни стратегии, които живеят в нашите мозъци. От тях би трябвало да се отървем допустимо най-бързо.

Има както частни вирусни стратегии, по този начин и световни, които живеят в съзнанието на 99% от хората през цялата история на човечеството. Те ни пречат да се развиваме, и освен като тип, само че и на всеки поотделно. В този живот доста неща ни се показват не такива, каквито са в реалност.

7-те  вируса на съзнанието

Всички заблуди на човечеството плуват на повърхността – няма потребност да се проучва в продължение на месеци. За да разберем, че Вселената синхронизира всичко. Всичко е в съвършена естетика, и тази естетика е нарушена единствено в съзнанието на хората, сформирайки друга действителност, тъй като всичко в този свят е материално.

Вирусът първи. Болестите – това е анатема за нашия свят, проклятието, което няма край. Нелечимите болести са Божие обръщение, както и инструмент на доказателството за Божието всемогъщество и безкрайност на волята му.

В реалност, всяка болест може да бъде победена. Светът е заседнал в неистини и блян за насищане на алчността си. Някои са толкоз богати, че се чудят какво да вършат с парите си, а други са толкоз небогати, че нямат какво да ядат. Светът става все по -полярен и противоположен.

Ако хората вместо Втората международна война бяха похарчили всички пари за добра идея, би било допустимо да се построи дом за всяко семейство. А в случай че фармацевтичните компании желаеха да победят рака и други съществени болести, те биха създали това преди доста време.

Заболяванията и високата смъртност – са олицетворение на човешката уязвимост и резултат от комплекса към Бог.

Вирус втори. В нашия свят ресурсите са лимитирани и не всеки може да ги употребява.

Това е безусловно неправилно разбиране, защото електрическата енергия може да бъде налична посредством вятър, Слънце и вода. Останалите потребни изкопаеми като петрола постоянно се обновяват, тъй че би трябвало просто да се използват деликатно.

Нашата планета – е пасмина от алчни същества, които желаят да сграбчен парче от пая, без да го споделят с никого. В идеалния случай нашият свят може да бъде постоянен и всеки може да бъде богат – просто на богаташите това не е нужно. И всичко е поради суетност и горделивост. Когато всеки човек победи това в себе си, то тогава светът ще стане по-добър.

Вирус трети. Светът – това е положително и зло.

В реалност нашето битие съставлява изкривена визия за битката сред положителното и злото. Ако бъдете почтен пред себе си, ще разберете, че положителното и злото не съществуват.

Има единствено неправилни претекстове и изкривени усещания. Преди не е имало идея за положително и зло, тъй като хората са ходели с копия и са убивали животни с цел да се хранят. Същото е при животните – няма положителни и зли животни. Всички те желаят единствено да оцелеят.

Вирус четвърти. Нашият живот е стеснен от раждането и гибелта. След гибелта не съществува нищо.

Никой не знае какво ще се случи след гибелта, само че наличието на Бог във всяка инкарнация е доказано. Религия и делене – това е дело на Бог и Вселената. Енергийните процеси ни споделят, че Бог има, само че в никакъв случай няма да се доближим до него и да разберем неговия проект.

Вирус пети. За да извършите живота си по-приятен, би трябвало доста работа, би трябвало да ви провърви, да извадите шанс или да нарушите закона.

Не вземайте бонбоните от детето – почакайте до момента в който се появят. Вселената ще откри способи да ни даде това, което желаеме. Това е един от най-важните закони на Вселената – всички наши мисли са материали и те постоянно се осъществят. Просто повече мислете за това, което желаете – тогава ще го получите. За всички има задоволително благополучие.

Вирус шести. Без битка няма по какъв начин да отбраните ползите си.

Защо ви е належащо да потвърждавате нещо на някого? Когато войните спрат, а на хората им се позволи да мислят за това, което е значимо за тях, то тогава светът ще стане съвършен. Борба за личните ползи – това е ненужно. Кажете какво мислите за света. Тези, които ви схванат, ще застанат на ваша страна. За останалата част пътят е затворен, и всевъзможни дейности, ориентирани към привличане на тези хора ще бъдат избрани като надзор над мозъка.

Вирус седми. Чуждата обич не ме визира.

Любовта – това е нещото, което ще избави света от всички беди. Тя не може да ни помогне да бъдем равни, само че тя може да ни помогне да се доближим до този блян. С нейна помощ можете да успехите всяко проклинание на актуалния свят. Чуждата обич ви визира доста, тъй като единствено в случай че всички бъдат в положение да познаят това възприятие и му разрешат да управлява съзнанието, ние ще станем по-щастливи.

Човек не умира, Човек се прибира вкъщи

 

Човек не може да почине, даже и в случай че той  желае това поради любовта си  към други хора. Човек не умира, Човек се прибира вкъщи. Там, където е роден. Това …

Цялата публикация

Колкото по-малко благополучен е един човек, толкоз повече спи

Познавате ли най-малко един сполучлив и благополучен човек, който спи до обяд? Повечето хора, които са цялостни с креативна сила и възторг, се стремят да спят по-малко, защото бодърствуването…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР