Обществеността е настроена за промяна и тя ще се случи

...
Обществеността е настроена за промяна и тя ще се случи
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Промяната ще се случи скоро, заяви кандидатът за президент на БФС

 Efbet Article Horizontal 1180X300
" Обществеността е настроена за смяна и тя ще се случи скоро ", разгласи някогашният нападател на ЦСКА и Манчестър Юн Димитър Бербатов пред Българска национална телевизия. Той благодари за поддръжката на тимове и почитатели, които стоят зад кандидатурата му за президент на БФС.

" Българският футбол няма да тръгне нагоре със настоящето ръководство и това всички го знаем. 99% от спортната общност в България желае смяна, за което благодаря. Виждам, че сме прави от две години. Отбори и почитатели демонстрират, че не се търпи повече ", добави той.

Топреализаторът на националния тим е на мнение, че системата за видеоасистенция на реферите е крачка в вярната посока.

" ВАР е алтернатива за международния футбол. В Германия и Англия едни треньори са " за ", други са " срещу ". ВАР има преимущества и минуси. Трябва да вървим в крачка с новите технологии “, счита Бербатов.

 

Бетис - Севиля 1:1: Три червени картона белязаха дербито на " Бенито Виямарин "

Бетис и Севиля не съумяха да се победят на " Бенито Виямарин ". Коридата сред градските противници приключи 1:1  Съдията Хосе Санчес подвигна общо 12 картона, три от тях червени. Първият изпъден бе Гонсало Монтиел от гостуващия отбор, който бе пратен в съблекалнята в 38-ата минута.

Само пет по-късно капитанът на гостите Хесус Навас подвигна на крайници почитателите на Бетис, откакто си означи автогол.  В добавеното време на първата част и домакините останаха с 10 души, откакто Набил Фекир бе изпъден, а първата част се игра цели 56 минути.

Само няколко минути след подновяването на играта домакините останаха с девет души, откакто и Борха Иглесиас бе изпъден, а по този начин задачата на Севиля да се върне в мача изглеждаше много по-лека.

И футболистите на Хорхе Сампаоли направиха тъкмо това, изравнявайки посредством Неманя Гудел в 81-ата минута - 1:1, както и приключи срещата. А бомбата от сръбския национал сигурно ще е измежду претендентите за най-красиво попадение на сезона.

За първи път през XXI век трима футболисти са изгонени в севилското дерби.

 

Лубе Чивитанова - Верона 3:1: Николов и компания с триумф в българското дерби на Ботуша

Италианският първенец - Кучине Лубе Чивитанова завоюва против Верона с 3:1 (16:25, 26:24, 25:21, 26:24) в българското дерби на Ботуша. Треньор на гостите е  Радостин Стойчев, а в състава е и Алекс Грозданов.

От това лято пък за домакините играе Алекс Николов, който стартира като титуляр и направи огромен мач за Чивитанова, отбелязвайки 21 точки. По-резултатен от него бе само Габи Гарсия Фернандес, който приключи с 26 точки. Големият наследник на Владо Николов се регистрира с 18 точки от офанзива, 2 точки от блок и заби един ас от сервис. Алекс имаше 60 % успеваемост при офанзивите.

Алекс Грозданов също взе присъединяване във всичките геймове за Верона. Той приключи с 4 точки, като две от тях бяха на офанзива, където имаше 50% успеваемост и 2 на обсада.

Кучине Лубе Чивитанова заема второто място във краткотрайното класиране с 4 победи, 1 загуба и 12 точки, само че и с мач повече. Верона пък е 6-и с 3 победи, 3 загуби и 8 точки. В идващия 7-и кръг Лубе гостува на Топ Волей (Чистерна), до момента в който играчите на Радостин Стойчев са домакини на Веро Волей (Монца). 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР