Общата култура на участниците във Фермата е доста под нивото

...
Общата култура на участниците във Фермата е доста под нивото
Коментари Харесай

Във Фермата не знаят кои са Георги Марков, Григор Вачков и Кристо

Общата просвета на участниците във " Фермата " е много под равнището на язовир Диканя, покрай който тази година върви борбата за огромната премия от 100 000 лв., написа life.dir.bg.

Много от кандидатите за огромната премия в никакъв случай не са чували за известни персони като починалия авангардист Христо Явашев-Кристо, артиста Григор Вачков и писателя Георги Марков.

Липсата на обикновени познания лъсва при всеки тест с въпроси за България. При последния куиз служителят на реда Евгени и домакинята Аксения чистосърдечно признаха, че за пръв път чуват за световноизвестния Кристо, който приживе опакова постройката на Райхстага в Берлин и най-стария парижки мост Пон Ньоф.

Преди това някогашният хандбалист и сегашен строител Калин се изцепи, че името на огромния български артист Григор Вачков, фамозен с изключителните си функции в киното и театъра, не му приказва безусловно нищо. " Аз съм роден през 1987 година, къде да го чуя? ", подвигна плещи той. Пчеларят Яни, прочут от третия сезон на предаването, също блесна с неведение. Във " Фермата " той за пръв път разбра за съществуването на българския публицист и отстъпник Георги Марков, който е преследван от Държавна сигурност и умира след нападение в Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР