Обсъдихме сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство. Това заяви президентът

...
Обсъдихме сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Обсъдихме сътрудничеството в енергетиката и отбранителното производство, заяви Володимир Зеленски след среща с Николай Денков

Обсъдихме съдействието в енергетиката и отбранителното произвеждане. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски след среща с премиера на България Николай Денков, който е на посещаване в Киев. 
 
Зеленски уточни, че Украйна цени всяка помощ, която получава. " Благодаря, че вие по време на пълномащабната експанзия на Русия против Украйна подкрепяте нашата страна и нашите хора. Ценим това, че България е с нас, дружно с Обединена Европа ", акцентира Зеленски.
 
Украинският президент разяснява още, че е разисквано двете страни да засилват " разширението на логистиката и инфраструктурата в района ". 
 
" Руската експанзия го трансформира в един от най-опасните. Благодарение на нашите бойци и сътрудници съумяваме малко по малко да върнем сигурността в Черно море. Имахме доста съществени договаряния. Благодарен съм, че не губим време в такива договаряния и нашите съглашения се осъществят изцяло. Обсъдихме въпроси за потребностите на нашите бойци, цели, следващи стъпки ", съобщи още Зеленски.
 
Такова съдействие ще направи нашите нации по-силни, сподели още Зеленски. България доста ни оказва помощ за възобновяване на правдата след дейностите на съветските нарушители, уточни още Зеленски. Много ценим поддръжката на България, сподели още президентът на Украйна. 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР