Образователната програма „Нестле за по-здрави деца“ стартира изцяло дигитализирана през

...
Образователната програма „Нестле за по-здрави деца“ стартира изцяло дигитализирана през
Коментари Харесай

Проект, презентация, пано – децата вече сами избират как да участват в образователната програма „Нестле за по-здрави деца“

Образователната стратегия „ Нестле за по-здрави деца “ започва напълно цифровизирана през 2022, в облекчение на децата и учителите. Олекотени са и разпоредбите за присъединяване в националния конкурс „ За по-здрави деца “. За първа година има опция просветителните модули освен да се преподават в часовете, само че и да бъдат създадени като независима работа от децата и учениците. Промяната цели да отговори на възходящия интерес измежду децата към по-иновативни и цифрови форми на образование, както и на натовареността на образователните стратегии.

От старта си през 2018 година програмата е достигнала интензивно до над 50 000 деца и 325 образователни заведения в цялата страна, годишно разширявайки обсега си и актуализирайки образователните материали.

е модул, който се включва за първи път в програмата тази година. Целта му е да запознае децата по наличен метод с нуждата от грижа към.


„ Образователната стратегия „ Нестле за по-здрави деца “ цели да способства за възпитаването на привички за уравновесено хранене и деен метод на живот, което е пиедестал за здравето на всички ни. С новия модул „ Устойчивост надграждаме и слагаме първите стъпки към възпитаване на отговорно отношение както към себе си, по този начин и към планетата “, разяснява Нели Ангелова, шеф „ Комуникации “, Нестле Югоизточен пазар.

В просветителната стратегия, утвърдена от и подкрепена от РУО в страната, могат да вземат участие всички просветителни институции в България. Традиционно в края на 2022 ще се организира и 4ти народен конкурс за всички просветителни институции, присъединили се преди 30.09.2022.

Пълната информация за програмата и обучителните материали.

Пълни правила на програмата

Още за Нестле България:

Компанията си е сложила за цел или за многократна приложимост, както и да понижи използването на необработени пластмаси с една трета в същия интервал. Във Фабрика София на Нестле България създаваните артикули към този момент са 100% основани за преработване.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР