Образът ни е ясно очертан във всяка една връзка.Майка, Съпруга

...
Образът ни е ясно очертан във всяка една връзка.Майка, Съпруга
Коментари Харесай

Кой тип жена сте – Майка, Съпруга или Любовница?

Образът ни е ясно обрисуван във всяка една връзка.

Майка, Съпруга или Любовница? Според психолозите, всяка от нас принадлежи малко или доста към един от тези три съществени типажа.

Ние носим в себе си и трите, само че постоянно една пристрастеност е водеща. Това изяснява за какво някои дами са извънредно отдадени на децата си, други се омъжват относително рано и елементарно реализират естетика в брака си, а животът на други е въртележка от вълнуващи, само че несполучливи случки.

Кой е вашият вид? Прочетете описанията и ще разберете.

Жената вид Съпруга:

Тя е лоялна, не е лакомец, от ранна възраст е запленена от концепцията за брака и е подготвена да сложи мъжа си преди всичко. В една връзка се старае доста: поддържа се, къщата й е постоянно чиста, за обичания й е приготвена топла вечеря. Склонна е да загърбва личните си потребности, с цел да поддържа във всичко и до дъно своя сътрудник. Но неприятното е, че в случай че прекомерно дълго сама слага себе си на второ място, в един миг и мъжът ще стартира да не я цени задоволително. Другото едва място на тези дами е, че не могат да бъдат щастливи когато нямат мъж до себе си.

Жената вид Любовница:

Тя е наивна, прочувствена, постоянно в гонене на сантименталните си идеали. Ежедневната рутина я отблъсква. Пред това да стои пред печката избира да се разноски до мола и да си купи луксозна нова рокля, с която да е неустоима за мъжете. Увлеченията й са доста, разочарованията – също. Но мъжкото внимание и тръпката от новото в никакъв случай не й омръзват. Мъжете, които са били част от живота й, нормално остават с топли усеща и пазят прелестен спомен от изживяната буйна спекулация. Не е необичайност да си останат другари. Ако въпреки всичко реши да подписа брак, тя ще се схваща по-добре с любовниците си, в сравнение с с мъжа си.

Жената вид Майка:

Тя не се отнася с мъжа си като с еднакъв, а го третира като дете. Храни го, кара му се, след това го успокоява, избира му облеклата, взема решение вместо него накъде да върви кариерата му. Жените-майки нормално са магнит за слаби и подвластни мъже и в такива връзки и двете страни се усещат на място. Мъжът се привързва мощно към дамата вид Майка и би трябвало да стане знамение, с цел да реши да я изостави. В такива връзки пристрастеността и сексът рядко са на равнище (или най-малко не за дълго), само че пък нормално са доста постоянни, въпреки и скучни.

Искате да изпитате магията на това да бъдеш жена, в цялата й цялост? Тогава не допускайте да затънете изцяло в една от тези три функции. Променяйте облика си. Изненадвайте! Понякога даже и себе си.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР