Обратното броене започна! Само пет дни ни делят от най-голямото

...
Обратното броене започна! Само пет дни ни делят от най-голямото
Коментари Харесай

Пет дни до Вечерта на добродетелите 2019

Обратното преброяване стартира! Само пет дни ни разделят от най-голямото благотворително събитие в календара на фондация „ За Нашите Деца “ – Вечер на добродетелите 2019. То ще се организира в понеделник, в Sofia Event Center, Paradise Center, а началният час е 19.30. Негов патрон е вицепрезидентът на Република България госпожа Илияна Йотова.

Гостите на събитието ще имат опцията да се допрян по един несравним метод до действителните ориси на деца и фамилии, изменени с поддръжката на фондацията. Програмата на Вечер на добродетелите 2019 ще е цялостна с изненади. Шест от най-обичаните български актьори ще са водещи на събитието. Става въпрос за прелестната Йоана Буковска, младите артисти Дария Симеонова и Бойко Кръстанов, изключителния Стоян Алексиев, както и зведната двойка Дони и Нети.

По традиция, Вечер на добродетелите включва арт стратегия, в която ще вземат присъединяване известни български актьори, които застават зад идеята на фондация „ За Нашите Деца “. Гостите на събитието ще могат да се насладят на осъществяванията на превъзходната певица Марияна Попова, балет Арабеск, детския хор на БНР, феноменалния пианист Людмил Ангелов, както и младите гении Димитър и Христо.

В програмата на Вечер на добродетелите 2019 е включен и благотворителен търг. Той ще даде опция на гостите да наддават за скъпи и атрактивни предмети и прекарвания с висока прочувствена стойност.

Повече за събитието може да научите ето тук

https://www.detebg.org/bg/vecher-na-dobrodetelite-2019/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР