Обратното броене е на път да приключи, Доналд и Мелания

...
Обратното броене е на път да приключи, Доналд и Мелания
Коментари Харесай

Здравей Джил, сбогом, Мелания! Следващата първа дама вече проектира ремонт на Белия дом

Обратното преброяване е на път да завърши, Доналд и Мелания Тръмп ще се изнесат от Белия дом на 20 януари, когато Джо и Джил Байдън встъпват в служба надлежно като президент и първа дама на Съединени американски щати.
Въпреки вълненията, породени от последователите на Тръмп във Вашингтон тази седмица, напускащият президент най-сетне се съгласи да извърши кротичък преход, с цел да стартира мандата на Джо Байдън, обобщава " Венити Феър ".
 Джо Байдън разгласи нови назначения в Белия дом Джо Байдън разгласи нови назначения в Белия дом
Избраният президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън разгласи назначения на редица позиции в Белия дом в неговата администрация, заяви БГНЕС. Брус...
В началото на всяка администрация е всекидневно да има промени в границите на формалната резиденция на президента. Докато Джо Байдън се готви да встъпи в служба, брачната половинка му, учителката Джил Байдън, стартира да се приготвя за идването в това, което те ще назовават „ вкъщи “ през идващите четири години. Остават единствено 12 дни, до момента в който двамата се реалокират на „ Пенсилвания Авеню “ 1600.
Според федералните документи за публични поръчки, получени от американския портал TMZ, се разкрива, че един милион евро ще бъдат изразходвани за възобновяване на баните в постройката на Източното крило на Белия дом, комплекса, в който се обитава и частно кино, и офиса на актуалната първа дама, където Джил евентуално ще прекара по-малко време от своите прародители.
Досега порталът разкри, че възлагането на плана ще бъде осъществено от „ Holmes Mechanical Contractors “, локална компания, профилирана във всички типове съществени промени, която към този момент има опит с Белия дом и други федерални организации.
В допълнение към обновяването от баните е планувано надълбоко разчистване, планувано в размер на към 100 000 евро, както и стерилизация на килими в 132 стаи на комплекса, тъкмо преди идването на новото президентско семейство.
 Две немски овчарки идват с Байдън в Белия дом, едната е от подслон (СНИМКИ) Две немски овчарки идват с Байдън в Белия дом, едната е от подслон (СНИМКИ)
Две немски овчарки идват с Джо Байдън и брачната половинка му му в Белия дом. Особеното в тази ситуация е, че едната е осиновена от подслон, а другата е...
Не забравяйте, че сходно на Джил, при започване на ерата на Тръмп, Мелания изиска ремонт на обособената си спалня, макар че точно брачният партньор й е имал последната дума за цвета на стените, както разкри шефа на компания за събития Стефани Уинстън Уолкоф, една от някогашните най-хубави приятелки на Мелания през нюйоркския й интервал.
Според Уолкоф, Белият дом не бил на равнището на това, което първата дама желала. След последния ремонт тя трансформира своята част от Източното крило в свое лично частно пространство, със спалня, съблекалня и тоалетка разполагаем, с изключение на частна фитнес зала.
Превод:БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР