Обратен завой може да претърпи ситуацията около бъдещия пристан на

...
Обратен завой може да претърпи ситуацията около бъдещия пристан на
Коментари Харесай

Шампионът на Казахстан прави сечено на Мъри за Саид Ибраимов

Обратен завой може да претърпи обстановката към бъдещия кей на най-хубавия познавач по физическата подготовка в Казахстан Саид Ибраимов. Оказа се, че завръщането му в и събирането му още веднъж в един тим със Станимир Стоилов изобщо, не е несъмнено, както се смяташе до момента.

Слуховете за скорошното му предопределение на " Герена " като помощник-треньор на Мъри се укрепиха с появяването му в ложите с един от мощните хора в клуба Даниел Боримиров на мача против Ботев (Враца) в понеделник.

Роденият в село Блатска някогашен бранител обаче призна, че първенецът на някогашната руска република в неотдавна завършилото състезание Тобол няма желание да го изпусне и го оферира за възобновяване на контракта му, който изтече с края на акцията, а финансовите клаузи сигурно са много над стандартите на Левски.
свързани новини4913преди 22 часа
" Още на втория ден, откакто станахме първенци, бях извикан от управлението и ми беше препоръчано да подпиша нов договор. Казах им, че в този момент нуждая се от отмора, с цел да обмисля нещата. Да играеш в Шампионска лига е предизвикателство. Но не е единствено това, а и една оптималната мотивация да продължа да се потвърждавам. Човек постоянно би трябвало да даде максимума, с цел да е потребен там, където е.

Работил съм с Мъри Стоилов не тъй като сме другари от детството или фамилиите са ни близки, а тъй като съм бил потребен и вероятно съм си правил работата по този начин, че да не го отчайвам. Но е имало моменти, в които не сме работили дружно. В последна сметка старши. треньорът дефинира хората, които желае в своя екип ", съобщи Ибраимов, който способства за сензационната купа на клуба от Костанай.

Трофеят е шести в неговата кариера, откогато работи в Казахстан, което го прави най-успешния наш треньор зад граница.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР