Обрат за съкратеното производство. Прокуратурата подкрепи протестиращите близки на жертви

...
Обрат за съкратеното производство. Прокуратурата подкрепи протестиращите близки на жертви
Коментари Харесай

Обрат за съкратеното производство: Прокуратурата подкрепи почернените семейства

Обрат за съкратеното произвеждане. Прокуратурата поддържа протестиращите близки на жертви на тежки закононарушения и разгласи, че е " за " премахването му при убийства и тежки телесни повреди.

" Ние считаме, че ограничението на приложното поле на съкратеното правосъдно разследване изрично следва да бъде признато ", сподели основният прокурор Сотир Цацаров на съвещанието на правната комисия.
Близки на жертви на тежки закононарушения на митинг пред Народното събрание Те желаят законови промени против намаляването на присъдите на отговорните против признания
Той уточни, че би следвало да се даде отговор на въпроса дали да се одобри ограничение на съкратеното правосъдно разследване и в случай че се отговори позитивно на този въпрос, кой метод да бъде предпочетен - изменение в Наказателно-процесуален кодекс или изменение в Наказателен кодекс.
Доживотен затвор без право на подмяна желаят близки на жертви на тежки закононарушения Сега законът планува при признание присъдите да бъдат понижени
" В съответния случай ние считаме, че ограничение на съкратеното правосъдно разследване изрично би трябвало да бъде признато. Трябва да бъде признато не по популистки съображения, даже не заради обстоятелството, че са се натрупали във времето случаи, които демонстрират несправедливостта на настоящата наредба, а тъй като в най-общ проект би трябвало да изберем сред две полезности. Едната от тях е провеждането на наказателното произвеждане в рационален бърз период, другата е публичното възприятие за правдивост ", сподели Цацаров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР