Oбрат по случая с катастрофата с шефа на полицията в

...
Oбрат по случая с катастрофата с шефа на полицията в
Коментари Харесай

Обрат с катастрофата с полицейски шеф в Бяла Слатина: Блъснал „Ауди“-то нарочно, вижте защо

Oбрат по случая с злополуката с шефа на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски. Оказва се, че не става въпрос за случай, а за полицейска засада. 
Както първо организация BulNews заяви, злополуката стана през днешния ден следобяд в ромската махала в градчето.  Полицейската КИА, ръководена от висшестоящия еднообразен, е блъснала „ Ауди " А4. След това цивилната кола се е забила в табло на електроразпределително сдружение.



Оказва се обаче, че Николовски блъснал колата преднамерено. В полицията била получена информация за наркосделка в махалата. Шефът на районното изчакал от засада 20-годишния Ерик и с цел да го спре се врязал в патрулката в колата му.  При претършуване под седалката била открита дрога. 
По неофициална информация, Ерик се прибирал от вкъщи на локален престъпно проявен гражданин на име Светлин, който неведнъж е хващан да продава опиати. 
Въпреки това методите на полицейския шеф са меко казано несъответстващи. С дейностите си той е развалил автомобила на Министерство на вътрешните работи, а съгласно белослатинци, това даже не му е първият подобен случай. Освен това очевидци на зрелищния екшън, който се разигра измежду бял ден и събра цялата ромска махала, Николовски си разрешил и да упражни принуждение при задържането на младежа. 
Това слага въпроса дали шерифските способи на шефа работят, откакто този, който би трябвало да следи за спазването на закона, го нарушава по сходен метод. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР