Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро

...
Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро
Коментари Харесай

Николай Денков: Обръщението на Габриел не беше към нас, а към Нинова, Карадайъ и ИТН

Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и Има Такъв Народ. Това е показателно. В петък от нас без да имаме информация желаеха да чуят „ да “ или „ не “ и всеки, който участва на срещата усещаше, че бутат към " не “. Добре, че беше Габриел, която искаше да дава отговор на въпросите. Не е ясно до какъв брой това е спектакъл, в който ние да послужим, като заслон и оправдание, сподели съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ акад. Николай Денков в утринния блок на BTV „ Тази заран “.



За експертен кабинет с мандат от една година чухме за първи път през вчерашния ден. Добре беше да се чуе, до през вчерашния ден знаехме единствено кой ще е министър председател. Добре ще е да се съберем ида обсъдим дали има нещо ново, което да промени нашите планове, уточни още акад. Денков.

Ние ще поддържаме политиките и законите, които залегнаха в управническата стратегия. Многократно сме заявявали, че няма да вършим коалиция, сподели Денков. Според него няма по какъв начин да правиш експертен кабинет с блестящо политическо лице, въпреки че Мария Габриел изглеждала по принцип добър избор. Важно било дали Габриел ще избира специалистите или Борисов.

Според Николай Денков, Иван Гешев трябвало да си тръгне още през 2020 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР