„Обръщаме се към вас, съмишленици и демократи, които защитихте с

...
„Обръщаме се към вас, съмишленици и демократи, които защитихте с
Коментари Харесай

БЗНС: Радев обсебва цялата власт и предаде дори партията, която го издигна. Проф. Герджиков е човек на ценностите

„ Обръщаме се към вас, съидейници и демократи, които защитихте с позицията си и с гласовете си през годините на преход правото на България да е свободна и демократична страна, пълновръстен член на Европейския съюз и на НАТО. Преди повече от месец Български земеделски народен съюз поддържа самостоятелните претенденти за президент и вицепрезидент Анастас Герджиков и Невяна Митева. Днес най-големият ни зложелател е политическата незаинтересованост към протичащото се в страната ни. Изправени сме пред рецесии, които съзнателно бяха режисирани и разиграни от властовите упоритости на ретроградни управнически кръгове. Виждаме по какъв начин левите сили, в основата на които са някогашните комунисти, съумяват посредством нова тактика да се завърнат в ръководството и да завладеят страната “, написа Николай Ненчев, водач на БЗСН, във Facebook.
свързани новини102543на 31.08.2021
Той е безапелационен, че българското общество към този момент все по-добре осъзнава, че е на път да се трансформира в жертва на политическия радикализъм и на алчността на претендента на Българска социалистическа партия - утвърденият и от Кремъл Румен Радев. По думите на Ненчев борбата на Радев е борба е компроматната война и грубата агитация, с които той раздели нацията, отблъсна дейните хора от политиката и срутва доверието в институциите.

„ В неделя, 21 ноември сме изправни пред избора – кой би бил по-добър президент на Р България. Действащият Р. Радев, който се стреми да обсеби цялата власт и съобщи даже партията, която го е издигнала, или Анастас Герджиков, който ще се опита да сплоти нацията и да охлади разрушителните пристрастености на опълчването “, добавя Ненчев.

Бившият министър на защитата акцентира още, че на България и е необходим държавен глава, който да внесе мир в връзките и народовластие в президентската институция.

„ Нужно ни е просвещение, а не война, съзидателност, а не опустошение, правдивост, а не реваншизъм. Български земеделски народен съюз приканва всички български жители да излезем и да защитим обществения мир, демокрацията и европейския път на България. Гласувайте за проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева! “, приключва Ненчев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР