Обран се оказа най-богатият самоковец Васил Стоянов. Дървесният бос, който

...
Обран се оказа най-богатият самоковец Васил Стоянов. Дървесният бос, който
Коментари Харесай

Обраха най-богатия самоковец, проверяват колко пари имал в касата

Обран се оказа най-богатият самоковец Васил Стоянов. Дървесният необут, който е и някогашен общински консултант в града под Рила, бил окраден на 14 януари.

Между 17,30 и 22,30 ч някой съумял да разбие дървената дограма на дома му в кв. “Червената земя ”. След това срязал касата. Стоянов подал сигнал в полицията, че в нея бил револверът “Берета 84 FS ”, диаметър 9х17, към 200 година златни украшения и 10 000 лева

Сумата усъмнила криминалистите. Причината – 10 000 лв. е максимумът, който човек може да има, без да се постанова да потвърждава приход. Затова ще се ревизира дали Стоянов не е излъгал и не е имало повече пари. Възможно е да има и данъчна инспекция на мъжа.

Васил Стоянов е някогашен общински консултант в Самоков. Бил е в групите на Движение за права и свободи и на “Евророма ”. Описват го като най-богатия човек в града. Занимава се с дървесина. Докато бе в общинския съвет, на няколко пъти Стоянов печелеше търгове за рандеман на дървен материал. Затова негови сътрудници питаха няма ли спор на ползи и за какво общинарят не е подал такава декларация. “Давам си отказ, когато би трябвало да се гласоподават сходни решения. Категоричен съм, че не съм в спор на ползи ”, разясняваше тогава политикът.

Кражбата от вкъщи му се проверява. Жилището е имало СОТ и камери.

 

https://www.24chasa.bg/

 

 

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР