Обожаваме Людмила от Ергенът, защото не ѝ пука за хейт

...
Обожаваме Людмила от Ергенът, защото не ѝ пука за хейт
Коментари Харесай

Людмила от "Ергенът" е бясна, била близначка на Лука Модрич: "Миличка, аз съм по телевизията"

Обожаваме Людмила от " Ергенът ", тъй като не ѝ пука за хейт мненията на десетки консуматори в нета. Почти няма ден, в който някой да не се опита да обиди Люси, само че мацката не се дава елементарно.

Именно това потвърди с съвършените отговори на хейт мнения, които ние бяхме особено подбрали за именитата ни гостенка. " Миличка, аз съм по малкия екран, на всички места съм ", отговори Люси на гневна хейтърка, която я назовава грозна, а гласът ѝ " скърцащ фалцет ", каквото и да значи това.

Виж още: През деня майка, вечерта тигрица: Половинката на Филип Плейн купонясва на див концерт

 Instagram

Друг консуматор назовава Люси " близначката на Лука Модрич ". Люси не се сети, че става въпрос за футболната звезда от Хърватия, само че това не е неволя огромна. На ергенката не ѝ пука въобще, блага! 

Жена на име Димитричка пък назовава Люси глупава, само че ергенката е безапелационна - още с раждането родителите на Димитричка не са ѝ дали добър старт в живота. Люси го споделя, не ние!

Виж още: Секс за пари: Най-неприличните оферти към известните в България 

 Instagram

Актьорът Филип Буков също разяснява Люси. Той се почуди Людмила и Баба Яга имат ли роднинска връзка. " Филипчо, като ме видиш онлайн и ще си хванеш метлата и ще отлетиш, щото ще те сложа в дребния си джоб ", отсече Люси.

Люси не се наскърбява, че я назовават и двойничка на бавачаката Макфий. " Тя най-после май ставаше егати мацката, с нея ли ме сравняваш? ", отвърна Люси. 

Няма едва при Люси, уверяваме ви! Убедете се в това и сами във видеото горе.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР