Обновеният участък на улица Даме Груев“ – от бул. Македония“

...
Обновеният участък на улица Даме Груев“ – от бул. Македония“
Коментари Харесай

Нов гаф на община Пловдив

Обновеният сектор на улица " Даме Груев “ – от бул. " Македония “ до улица " Охрид “, ще бъде отворен за придвижване на транспортни средства в понеделник. Това , който персонално провери състоянието на улицата след ремонта . Това е част от прессъобщение от община Пловдив, съпроводено с изобилен снимков материал от инспекцията, изпратено до медиите на 3 август. 

Понеделник мина и отпътува, а обновеният сектор по този начин и не е отворен за придвижване на коли. Оказа се, че колите ще могат да минават от там чак идната седмица. 

Въпреки, че реконструираната права е дефинитивно приключена още в понеделник, 8 август, за да бъде пуснато придвижването е належащо междуведомствена комисия с присъединяване на представители на КАТ, възложителя, изпълнителя, надзора на обекта и Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " да утвърди протокол за организация на придвижването. Насрочената дата е 15 август (понеделник), научи Plovdiv24.bg .

Така че, прави са от общината, че в понеделник колите ще се движат по новия асфалт на " Даме Груев ", само че не са прецизирали кой тъкмо понеделник.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР