Обновената зала Фестивална ще бъде официално открита през октомври. Съоръжението

...
Обновената зала Фестивална ще бъде официално открита през октомври. Съоръжението
Коментари Харесай

Обновената зала Фестивална ще бъде открита през октомври

Обновената зала " Фестивална " ще бъде публично открита през октомври. Съоръжението към този момент ще се назовава " Асикс Арена ". Фирмата, представлявана от Любо Ганев, ще спонсорира с по 100 хиляди лв. в продължение на 6 години

Пресиздентът на атлетическата федерация Добромир Карамаринов и министърът на спорта Красен Кралев към този момент са определили дата за мероприятието, само че чакат координиране с премиера Бойко Борисов.

" Откриването се бави не тъй като още се работи по залата, защото тя е безусловно подготвена. С министър Кралев имаме дата на откриването, само че ще се съгласува с министър-председателя, който е изявил предпочитание да участва на събитието " - съобщи Карамаринов на нарочна конференция.

 Снимка 313353
Източник:

Планираната дата обаче е през октомври и в случай че тя бъде доказана - ще я съобщим публично. Така че през есента ще можем да водим подготовката си там и да организираме надпревари.

Имаме концепция даже там да се състои Балканиадата този сезон, само че би трябвало това да бъде доказано на конгреса на Балканската федерация на 26 септември и тогава ще можем да обявим и това домакинство ", сподели Карамаринов.

 Добромир Карамаринов
Източник:

Добромир Карамаринов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР