Обновена Послеродова клиника заработи в софийската акушеро-гинекологична болница Майчин дом.

...
Обновена Послеродова клиника заработи в софийската акушеро-гинекологична болница Майчин дом.
Коментари Харесай

Откриха обновената Послеродова клиника в Майчин дом, в която са инвестирани близо 600 хил. лева

Обновена Послеродова клиника проработи в софийската акушеро-гинекологична болница " Майчин дом ". Ръководството има упоритостта болничното заведение да стане и Балкански център за родилна помощ. 
Ремонтът на Послеродовата клиника е за близо 600 хиляди лв., предоставени от Министерството на здравеопазването. Пет дни е престоят по Здравна каса там, обясни  Рени Багерова, старша акушерка: Всяка една родилка може да пристигна тука по Здравна каса с затруднения. Те имат доста операции, затруднени са, с съпътстващи болести, тъй че имат потребност от сериозни акушерски грижи.От какво могат да се възползват родилките: 23 са стаите, с 52 кревати. Имаме единични стаи за сама родилка. Тук ще бъдат както родили обикновено дами, по този начин и дами, родили с Цезарово сечение. Която пациентка се усеща добре, може да бъде бебето при нея.
Директорът на болничното заведение доцент Иван Костов сподели, че клиниката е най-голямата и най-модерната в страната: 
Тук се намира и Националната генетична лаборатория, тъй че можем да кажем, че " Майчин дом " в тази част на Европа е един сериозен фактор в грижата за майчино и детско здраве.
" Майчин дом " е без отговорности към доставчиците, акцентира министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев по време на откриването на обновената клиника в лечебното заведение. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР