Обнадеждени сме от управленската програма на правителството и най-вече от

...
Обнадеждени сме от управленската програма на правителството и най-вече от
Коментари Харесай

Васил Велев: Обнадеждени сме от управленската програма на правителството

Обнадеждени сме от управническата стратегия на държавното управление и най-много от постигнатото съглашение по време на Националния съвет за тристранно съдействие по отношение на Закон за изменение и допълнение на Закона за корпоративно и подоходно облагане, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Това съобщи ръководителят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев по време на чуване в Комисията по бюджети и финанси в Народното събрание.

Той добави, че с отпадането на административната тежест работата на близо 6500 предприятия, където работят над 100 000 души у нас ще бъде облекчена доста.

По думите му наложителният одит на финансовите доклади би трябвало да обгръща освен огромните предприятия, само че и микропредприятията, по тази причина са нужни промени в Закона за счетоводството.

,,Надяваме се предложенията, които бяха импортирани от работодателите и синдикатите в законопроекта за изменение и допълнение на Закона за корпоративно и подоходно облагане да бъдат подкрепени и от националното представителство'', добави Велев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР