„Обмисляме санкции към собственика на „Вера Су“, но там трябва

...
„Обмисляме санкции към собственика на „Вера Су“, но там трябва
Коментари Харесай

Директорът на Морска администрация: Обмисляме санкции за собственика на Вера Су

„ Обмисляме наказания към притежателя на „ Вера Су “, само че там би трябвало да се уточняват нещата и да се консултираме с нужните правни представители. Въпросът е повече юридически и нямам нужната изясненост да го разясня “, съобщи шефът на „ Морска администрация “ Венцислав Иванов пред bTV.
Комуникацията със притежателя е затруднена и се води с „ преписки, а отговорите са неразбираеми “. „ Разчитаме на застрахователя за информация какво може да чакаме “, сподели Иванов.

Няма точни периоди за осъществяване на оповестения тази сряда български проект за решение на рецесията.

„ Не се наемам с точни дни и дати за реализацията на проекта ни за кораба „ Вера Су “, само че един път стартираме ли, проектът ни е по този начин изработен, че сме планували до 90% от нещата и нищо не сме оставили на случайността и да подвластен от други условия. По най-бързият метод ще създадем всичко допустимо, с цел да се оправим с рецесията, само че ни би трябвало изясненост по всички въпроси, касаещи транспортен съд и товар “

Относно разисквания вид за изхвърляне на товара на „ Вера Су “ в интернационалните води, Иванов сподели, че правната рамка за такова деяние е прегледана от експерти от „ Морска администрация “, като под внимание са взети всички елементи, конвенции контракти, по които България е страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР