Обличането в уличен стил не означава само да облечете качулка

...
Обличането в уличен стил не означава само да облечете качулка
Коментари Харесай

Овладяване на Streetwear стил за всеки повод


Обличането в махленски жанр не значи единствено да облечете качулка и чифт маратонки. Става дума за съчетаване на комфорт, функционалност и характерност, с цел да създадете без изпитание готини визии, които се открояват от тълпата. Независимо дали отивате на повърхностно излизане с другари или на по-официално събитие, преодоляването на уличния жанр за всеки мотив е по-лесно, в сравнение с си мислите. Ето по какъв начин да го извършите:

1. Започнете с основите: Изграждането на дрешник за улично облекло стартира с вложение в разнородни основи. Това включва детайли като добре вталени дънки, елементарни тениски и типичен маратонки. Тези съществени продукти служат като градивни детайли за основаване на разнородни улични визии.

2. Смесете високо и ниско: Streetwear е обвързвано със смесването на дизайнерски облекла от висок клас с по-достъпни марки streetwear. Не се опасявайте да съчетаете дизайнерска качулка с чифт бюджетни дънки и. Смесването и съпоставянето на разнообразни ценови точки прибавя дълбочина и темперамент към вашите тоалети.

3. Експериментирайте със пластове: Напластяването е основен съставен елемент на стила на уличното облекло и ви разрешава да добавите дълбочина и измерение към визията си. Експериментирайте с утайване на разнообразни текстури и марки като, цветове и шарки, с цел да създадете образно забавни тоалети. Опитайте да поставите графична тениска върху риза с дълъг ръкав или да добавите бомбър яке върху качулка за спомагателна топлота и жанр.

4. Включете изящни детайли: Изящните части са това, което отличава уличния жанр от другите фешън трендове. Независимо дали става въпрос за качулка с дръзки графични изображения, чифт привличащи вниманието маратонки или прекомерно огромно дънково яке, включването на ефектни детайли в облеклото ви е сигурен метод да извършите изказване и да покажете персоналния си жанр.

5. Аксесоирайте премислено: Аксесоарите са завършващият щрих на всеки отбор за улично облекло. Изберете изящни аксесоари като солидни вериги, огромни слънчеви очила или шапка, с цел да добавите спомагателна доза характерност към визията си. Само не забравяйте да не прекалявате – изберете един или два ефектни аксесоара, с цел да не изглеждате прекомерно претрупани.

6. Обърнете внимание на прилягането: Прилягането е от първостепенно значение, когато става въпрос за преодоляване на стила на уличното облекло. Изберете части, които стоят добре и прилягат към вашия вид тяло, без значение дали става въпрос за прилепнали дънки или огромен суичър с качулка. Обърнете внимание на пропорциите и салдото – в случай че носите необятни панталони, съчетайте ги с по-вталена горна част, с цел да поддържате уравновесен контур.

7. Запознайте се с мотива: Въпреки че уличното облекло е известно със своята непринудена и спокойна атмосфера, значимо е да се облечете уместно за случая. За по-официални събития изберете повдигнати стрийт дрехи, като блейзър по размер или чифт панталони, съчетани с маратонки за съвременен привкус. За ежедневни излизания, не се колебайте да прегърнете спокойната и непринудена природа на стила на уличното облекло.

8. Увереността е основна: Може би най-важният детайл от преодоляването на стила на улично облекло е увереността. Притежавайте външния си тип и го носете с убеденост, знаейки, че персоналният ви жанр е отражение на това кои сте. Не забравяйте, че уличното облекло е обвързвано със себеизразяването и характерността, тъй че не се опасявайте да експериментирате и да се забавлявате с вашите тоалети.

В умозаключение, преодоляването на стила на уличното облекло за всеки мотив е обвързвано със смесването на комфорт, функционалност и характерност, с цел да създадете визия, която е неповторима за вас. Като започнете с основите, смесвайки високи и ниски елементи, експериментирайки със пластове и включвайки изящни елементи и аксесоари, можете да създадете без изпитание готини тоалети, които сигурно ще извърнат внимание, където и да отидете. Така че давайте, прегърнете духа на уличното облекло и оставете характерността си да свети във всяко облекло, което носите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР