Облаци по Черноморието провалят плановете на плажуващите. След поредицата от

...
Облаци по Черноморието провалят плановете на плажуващите. След поредицата от
Коментари Харесай

Облаци по Черноморието провалят плановете на плажуващите

Облаци по Черноморието провалят проектите на плажуващите. След поредицата от горещи и слънчеви дни днешният не стартира добре за летовниците, които са избрали да почиват по Южното Черноморие, видя.

Към момента времето е облачно, а температурата на въздуха в Бургас е 23 градуса. Днес ще е най-вече слънчево. Преди обяд над Източна България, а след обяд и над планинските региони ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Дневните температурите едва ще се намалят и оптималните ще са сред 32° и 37°, в София - към 32°. 

В планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът ще е сдържан от североизток, по най-високите елементи – от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 18°.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по северното крайбрежие ще има краткотрайни валежи. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Прогнозата е на синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР