Областното пътно управление във Враца си търси главен експерт, научи

...
Областното пътно управление във Враца си търси главен експерт, научи
Коментари Харесай

Пътното във Враца си търси главен експерт, дава апетитна заплата

Областното пътно ръководство във Враца си търси основен специалист, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в отдел " Инвестиционно-ремонтни действия ".
Бъдещият чиновник ще има задачата да подкрепя началниците си в реализирането на задачите на Областно пътно ръководство в областта на капиталовата политика за възстановяване положението на пътната мрежа в региона. Експертът извършва действия, свързани с настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища, капиталови действия, както и други, съпътстващи обслужването на републиканската пътна мрежа в района. Той би трябвало да взе участие в провеждането на процедури за възлагане на публични поръчки за избор на реализатор на проектантски и строителни работи, механически надзор и строителен контрол. Освен това той взе участие в механически съвет и упражнява надзор на строителните площадки, според делегираните пълномощия. В дилемите му влиза още надзор на количеството и качеството на изпълнените действия и влаганите материали по предоставените задания от началника на отдела.
Заплатата за поста е много апетитна. Тя започва от 720 лв. и може да стигне 2 800 лв., като точната сума се дефинира според от квалификацията на спечелилия състезанието претендент. 
Мераклиите да стартират работа в Пътното, би трябвало да са дипломирани инженери и да имат 2 години трудов стаж. Изисква се още компютърна просветеност. Тези, минали срочна работа в доброволния запас към Българската войска, се употребяват с преимущество при кандидатстване.
Документи за присъединяване в състезанието се одобряват до 3 ноември, в това число. 

 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР