Областният управител Здравко Димитров заминава в понеделник за Флорида, за

...
Областният управител Здравко Димитров заминава в понеделник за Флорида, за
Коментари Харесай

Зико носи от Флорида знамето на Световното по гребане

Областният шеф Здравко Димитров отпътува в понеделник за Флорида, с цел да вземе знамето на Световната федерация по гребане и да го донесе в Пловдив. Байракът ще се развява в града на тепетата следващата година през септември, когато на Гребния канал ще се организира надпреварата за мъже и дами. В момента домакинът на Световното е град Сарасота във Флорида.

" Имам персонална покана от президента на Международната федерация по гребане. Надявам се идните срещи да са потребни за страната и Пловдивския район ", сподели губернаторът. Той самичък си заплаща пътните и разноските за десетдневния престой в Съединени американски щати.

За Флорида отпътуват и шефът на организационния комитет на шампионата по гребане Иван Попов, и зам.-кметът по спорт и юношески действия Георги Титюков. Делегацията се връща в България на 3 октомври, а ден преди този момент на конгреса пловдивчани ще пазят кандидатурата на града за идващите международни шампионати. Пловдив се бори за семейството за осъществяване на надпреварите за Световната купа за мъже и дами през 2019 година и за Световно състезание за юноши и девойки, мъже и дами до 23 години през 2020 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР