Областният управител Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет

...
Областният управител Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви имената на кандидат-кметовете си за Пловдив, Русе и Хасково

Областният шеф Здравко Димитров е претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив, оповестиха от изпълнителната комисия на партията. Диана Иванова пък влиза в конкуренцията за кметския пост в Русе. В момента тя е шеф на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „ Автоматизация на производството " от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев ". Освен това през 2018 година е отличена с премията „ Директор на годината " на Синдиката на българските учители, има и грамота „ Посланик на Русе " за високи достижения и принос към подобряването на имиджа на града и одобряването му като съвременен и културен европейски център. Присъдено й е и почетното отличие „ Неофит Рилски " за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова активност в системата на националната култура на МОН.

Димитров е приключил Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски " като бакалавър по „ Спортна стопанска система ", след което пази магистратури по „ Психология ", „ Публична администрация " и „ Финансов мениджмънт ". Награден е от министъра на защитата с орден за принос към Министерството на защитата, а през 2015 година е отличен с най-високото църковно отличие „ Св. Апостол Ерм ". Той е и дълготраен играч по баскетбол, а от 1994 година до 2007 година е президент на БК „ Академик " - Пловдив.

Настоящият кмет на града под тепетата Иван Тотев остава регионален координатор на ГЕРБ.

Кандидатът на партията за кмет на Хасково също е сегашният регионален шеф Станислав Дечев. Той е магистър по " Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма „ Земеделие " - Хасково, бил е и общински консултант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР