Областният управител на Видин Огнян Асенов, съвместно със заместник областният

...
Областният управител на Видин Огнян Асенов, съвместно със заместник областният
Коментари Харесай

Областният управител на Видин настоява за недопускане на предизборна агитация в държавните структури на област Видин

Областният шеф на Видин Огнян Асенов, взаимно със заместител регионалният шеф Шишман Чаушев, организираха работна среща с ръководителите на ОД на Фонд „ Земеделие “, държавните горски стопанства в област Видин и „ Напоителни системи “ ЕАД – клон Видин по отношение на идните парламентарни избори и недопускане нарушение на изборното законодателство.

По време на срещата акцент беше подложен върху противодействието на нерегламентирана предизборна пропаганда в държавните институции и обществените предприятия. „ Служителите в администрацията следва да извършват законосъобразно и професионално своите отговорности, да дават навреме административните услуги и да работят напълно в интерес на жителите “, сподели регионалния шеф.

Огнян Асенов означи, че разчита всеки един началник на държавна конструкция да прояви отговорност, почтеност и честност при осъществяване на служебните си отговорности и да не позволява потребление на служебното си състояние за въздействие върху държавните чиновници.

Областният шеф изрази подготвеност за неотложно подпомагане при случаи, ориентирани против свободното право на практикуване на глас. Той още един път подсети за възбраната за политическа пропаганда в държавните структури и за нуждата от застраховане на безпроблемната им работа, както и обезпечаване на равнопоставено отношение към всички консуматори в подтекста на административното обслужване.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР