Областният управител на Русе Галин Григоров ще бъде кандидатът на

...
Областният управител на Русе Галин Григоров ще бъде кандидатът на
Коментари Харесай

Областният управител Галин Григоров ще бъде кандидатът на ВМРО за кмет на Русе

Областният шеф на Русе Галин Григоров ще бъде претендентът на ВМРО-БНД за кмет на крайдунавския град. Това заяви заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител Искрен Веселинов.

По думите му Галин Григоров е човек на консенсуса, който търси другите отзиви и умее да ги чува.

"Ние желаеме тези избори да не бъдат избори на разделянето, а да дадем човек, който да сплотява русенци. Да няма възприятието, че някой е победил другия, а да има възприятието, че сериозен човек, добър управленец, икономист, човек със мощно патриотично възприятие поема нашия град и го поема не в интерес на една или друга част- било от политическото или от икономическото пространство, а с желанието за почтено ръководство и за развиване на Русе, развиване, в което всеки има своето място ", сподели Веселинов.

По думите му Григоров е минал през разнообразни равнища на трудовия път - от служащ в цех до високи мениджърски позиции в частния бранш, бил е също общински консултант, а в този момент и регионален шеф.

Григоров съобщи, че поема тази отговорност с ясното схващане, че би трябвало да се постави завършек на омразата, на опълчването в общината. "Всички дружно, без значение от политическите си пристрастия и такъми, би трябвало да сме единни в битката да живеем в по-добро и уютно място - без значение дали сме в центъра на града, в крайните квартали или в дребните обитаеми места ", сподели Григоров, който е фамилен с едно дете.

Веселинов изясни, че през идната седмица предстоят интензивни диалози за възможна поддръжка на кандидатурата на Вътрешна македонска революционна организация и от други политически партии. Тогава ще бъде ясна и листата с претенденти за общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР