Областният управител на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие като

...
Областният управител на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие като
Коментари Харесай

Областният говори пред Българо-Швейцарската камара

Областният шеф на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе присъединяване като специфичен гост-говорител на събитие, проведено от Българо-Швейцарската Търговска Камара, което се организира на 26 март 2024г. в хотел Балкан в гр. София.

Инж. Зюмбилев показа на аудиторията забавна и изчерпателна презентация по отношение на преимуществата и опциите, с които област Пловдив разполага, като подчертава върху стратегическите вероятности на района в сфери като нововъведения, вложения, инфраструктура, обучение и други.

На събитието също по този начин участваха госпожа Надежда Василева, шеф на Адеко България, която срещна гостите с план напълно ориентиран към навлизането на изкуствения разсъдък в работната среда и какви биха били плюсовете и минусите върху бъдещето на чиновници и работодатели. Заместник-министърът на образованието и науката госпожа Мариета Георгиева показа за положителни практики в Швейцария свързани с политиките за поддръжка на дуалното образование, което би асъдействало за развиването на тази сфера у нас.

Приветствия към участниците и гостите насочи и ръководителят на УС на БШТК господин Бони Бонев, който благодари за дейното присъединяване и акцентира значимостта за взаимното съдействие сред България и Швейцария като основен детайл за развиването на бизнеса и обществото в двете страни.

Събитието събра изпълнителни шефове на разнообразни български и швейцарски компании и организации, които интензивно разискаха опциите за бъдещо съдействие и нововъведения, като бяха разисквани значими въпроси на тематики, които биха съдействали за продължение на дългогодишните обичаи и положителните контакти сред двете страни.

„ Пловдив е град с богата история и в същото време с висок капацитет за нововъведения и развиване. Нашата цел е да създадем удобна среда за развиването на обществото и стопанската система и сме отворени към съдействие, като показваме подготвеност да предоставим своя принос за сполучливото развиване на района и страната. “ – показа господин Зюмбилев.

След формалната част, гостите имаха опция да споделят опит и положителни практики в разнообразни сфери в неофициална конюнктура.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР