Областният съвет на СДС поднесе цветя на паметника на жертвите

...
Областният съвет на СДС поднесе цветя на паметника на жертвите
Коментари Харесай

Областният съвет на СДС заседава в Провадия

Областният съвет на Съюз на демократичните сили сервира цветя на паметника на жертвите на комунистическия гнет в Провадия. Пред надписа „ Те имаха вяра в Бог и обичаха България ” седесарите уважиха паметта на разстреляните учители, юристи, и интелектуалци, кметове, представители на локалната власт, полицейски чиновници и стражари.

„ Днешната дата 4 февруари е паметна не с отхвърли на комунистите да усвоят втори мандат, не с нашата победа над комунизма, нито с това, че сме взели властта. На тази дата през 1997 година ние и всички демократично мислещи хора в България спряхме съмнението на страната сред Изтока и Запада и направихме необратим пътя на България към Европейския съюз и НАТО; Не управниците, а народът, суверенът на България ”, акцентира ръководителят на СДС-Варна доктор Янко Станев.

Вечерта в Провадия се организира първото от цикъла изнесени съвещания на регионалния съвет на Съюз на демократичните сили. Бяха изслушани отчетите и анализите на ръководителите на общинските организации от Варненска област. Бяха разисквани моделите за стратегическото явяване на локални избори, както и основаването на предизборни щабове. Обсъдено бе явяването на Евроизбори. „ Съюз на демократичните сили постоянно е подкрепяло политики, от които хората да живеят по-добре, политики, в които има строеж.

Варненската регионална организация продължава да счита, че независимото явяване на национални избори ще бъде единственият прецизен измерител на престижа, силата и нуждата от промени в Съюз на демократичните сили ”, акцентира ръководителят на Варненската организация доктор Станев.

Представителите на общинската организация в Аврен и Суворово подчертаха, че главното за седесарите е достойнството и лоялността. Информация за тематиките на идния в края на седмицата Национален съвет показа Валентин Станев, член на НИС от Североизточния район.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР