Областният съвет на БФС - София проведе заседание за разглеждане

...
Областният съвет на БФС - София проведе заседание за разглеждане
Коментари Харесай

Рилски спортист напусна първенството при юношите

Областният съвет на БФС - София организира съвещание за разглеждане на противоречив проблем от решение на СТК по отношение на срещите от " А " регионална Група-Запад от 7 кръг ФК Торнадо (Безден) - ФК Драгоман и от 9 кръг ФК Торнадо - ОФК Костинброд 2012. Членовете на Областния съвет на БФС - София се срещнаха със противоречивия проблем и се взе следното решение:

1. Отменят наложените от СТК наказания за срещата от 7 кръг ФК Торнадо Ц ФК Драгоман. Същата не би следвало да се смята като " Неявяване по неоснователни аргументи ". Потвърждава служебния резултат 0:3 в интерес на ФК Драгоман, без да се постановат имуществени и други наказания на ФК Торнадо.
2. За срещата от 9 кръг ФК Торнадо - ОФК Костинброд 2012 предварителния отвод от ФК Торнадо за срещата следва да се смята " Първо отсъствие по неоснователни аргументи ", и на съображение чл.24 ал.2 б. " А " се присъжда длъжностен резултат 0:3 в интерес на ОФК Костинброд 2012 и постанова имуществена глоба 150 лева на ФК Торнадо.
3. Във връзка с изброените два случая Оценка за съвместимост на БФС-София възвръща отнетите три точки на ФК Торнадо за срещата от 9 кръг ФК Торнадо - ОФК Костинброд 2012.

Също по този начин районният офис на БФС оБяви, че е получено Заявление от ФК Рилски състезател - Самоков (юноши младша възраст) по отношение на преустановяване присъединяване в шампионата на юноши младша възраст. На съображение чл.24 ал.11 б. " Б " за оставащите срещи по стратегия на ФК Рилски спортист-Самоков се присъждат служебни загуби 0:3 в шампионата на юноши младша възраст. Странното е, че тимът е на 2-о място в регионалната група на София с равни точки с водача Балкан (Ботевград).

Решения на Дисциплинарната комисия на БФС-София-област:
1. На съображение чл.37 ал.1 т.1 б. " Б " Предложение 1 от Директива за птиците /2018-2019/ постанова имуществена глоба от 62.50 лева на ФК Рилец /Говедарци/.
1.1. На съображение чл.37 ал.1 ДК обръща внимание на ФК Рилец /Говедарци/ за позволени нарушавания, и неспазване на условията за ред и сигурност.

Решения на БФС-Благоевград:
За срещата ФК " Кочан " /с.Кочан/ - ФК " Плетена " /с. Плетена/ от пето равнище в район Благоевград, група Места-Изток, СТК взе следното решение:
- Присъжда служебна загуба на ФК " Кочан " /с.Кочан/ при длъжностен резултат 0:3 в интерес на ФК " Плетена " /с. Плетена/, според чл.47, ал.7 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2018/2019г. и санкционира ФК " Кочан " /с.Кочан/ с имуществена глоба в размер на 200 (двеста) лв., позволил неточен играч в тима си в публична среща, според чл.47, ал.9 от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2018/2019г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР