Областният председател на ДСБ-Бургас Ивайло Ляхович ще бъде в листата

...
Областният председател на ДСБ-Бургас Ивайло Ляхович ще бъде в листата
Коментари Харесай

Областният председател на ДСБ-Бургас влиза в листата на ГЕРБ в Несебър

Областният ръководител на ДСБ-Бургас Ивайло Ляхович ще бъде в листата на ГЕРБ за локалните избори в Община Несебър. Това стана ясно след извършените номинационни събрания на ГЕРБ в общината. Ляхович се смята за непосредствен до мощната локална фигура Атанас Терзиев, който пък ще бъде претендент за кмет на Несебър, написа Lupa.bg.

Името на Ляхович се стартира от няколко години в редиците на обичайна десница. Той бе претендент за народен представител от Реформаторския блок и Нова република. След това пое Областното управление на ДСБ. Причината бе, че националното управление и тогавашния тъмносин водач доктор Георги Митев изпаднаха в спор, а Митев напусна ДСБ и се завърна в Съюз на демократичните сили, несъгласен с водената политика от Радан Кънев.

Още по време на Европейските избори Ляхович бе видян да участва на редица събития, проведени от ГЕРБ.

Само два месеца преди изборите очевидно ДСБ в Бургас ще би трябвало да търсят на пожар заместител на Ляхович. Още не е ясна и ориста на „ Демократична България “ в региона. Дали обединяването ще се яви единно на изборите остава под въпрос. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР