Областният координатор на Стефан Петров сподели във Facebook следната публикация: От

...
Областният координатор на Стефан Петров сподели във Facebook следната публикация:
От
Коментари Харесай

Регистрираха партия „Единение“!

Областният координатор на Стефан Петров показа във Фейсбук следната обява:

„ От през днешния ден публично политическа партия „ Единение “ /за мен това не е единствено партия, само че и патриотичен проект/ е записана в Софийски градски съд. На уеб страницата на Софийски градски съд в раздел „ Регистър на политическите партии “ на фирмено дело 45 може персонално да се уверите и да се запознаете с устава ни, който изготвиха няколко индивида, които бяха единени.

Това е прелестна вест и всеки, който взе участие последните няколко месеца в цялата организация, единствено той знае през какво преминахме, с цел да стигнем дотук. Направихме го и за необикновено малко време, което постигнахме, тъй като сме единени.

Оттук нататък следва сериозна работа и всеки един почтен и самоуверен българин е добре пристигнал да работим дружно в една посока – тази за просперитета на България. За да пребъде родината ни, е нужно да се обединим колкото е допустимо повече почтени и смели българи. Ще успеем единствено в случай че сме единени.

Като регионален координатор за област Бургас сервирам откровените си благодарности към всички членове и симпатизанти на „ Единение “, благодарности насочвам и към Иван Христанов, който ми даде опция да съм част от екипа му и който сподели с делата си, че е необикновен българин, благодаря на Иван Манев – съпредседател на „ Единение “, както и на всички други от екипа, които демонстрираха каква мощ имаме, когато сме единени.

Време е! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР