Областният координатор на Има такъв народ (ИТН) в Сливен Диньо

...
Областният координатор на Има такъв народ (ИТН) в Сливен Диньо
Коментари Харесай

Още членове на ИТН напускат Слави Трифонов

Областният координатор на " ИТН " (ИТН) в Сливен Диньо Добрев обяви, че се оттегля от партията на Слави Трифонов. В отворено писмо до медиите той съобщи желанието си да напусна редиците на Има Такъв Народ като член и като регионален координатор за област Сливен, считано от през днешния ден.

По думите му, неговото доверие не е било целесъобразно и са се случили поредност от събития и дейности, които не съвпадали с желанието и полезностите му за промяна на модела в България.  В позицията се споделя още, че без значение от политическата конюнктура, той ще продължи да работи за страната и района си. 

С Диньо Добрев напускат партията и пет индивида от Нова Загора, каза пред Българска телеграфна агенция доктор Мариела Красимирова, общински координатор на Има Такъв Народ в Сливен. Предстои избор на нов регионален координатор. Д-р Красимирова посочи, че няма да бъде тя.

" Партията продължава да следва правилата си, има поредност във всяко решение ", сподели тя, помолена да разяснява политическата конюнктура.

От Има Такъв Народ се готвят за нови избори. При последния избор през предходната година от област Сливен бе определен за национален представител Иван Клисурски от Има Такъв Народ.

Структурата на партията в региона се състои от към 30 души, главно от общините Сливен и Нова Загора, сподели още доктор Красимирова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР