Областният координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев отрече да

...
Областният координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев отрече да
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ отговори на Бобоков: Не кадрувам в Русе

Областният координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев отхвърли да кадрува в региона си, както твърди предприемачът Пламен Бобоков. Преди няколко дни предприемачът разгласи, че всички назначения в региона минават през него. Коментарът му пред бТВ бе изработен във връзка делото против него за търговия с въздействие поради ходатайството му за преизбиране на някогашния областен прокурор Николай Николов.

Бизнесменът изясни, че имало два стълба на властта, Нунев бил първият, а зад тила му стоял вторият дирек. Срещу Бобоков стартира дело за търговия с въздействие, откакто проверяващите иззеха телефона му и откриха негова връзка с прокурора Николов и с президентския консултант и някогашен вътрешен министър Пламен Узунов. Бизнесменът към момента не е обвинен по това дело, а Николов подаде оставка от правосъдната система.

" Той несъмнено не го прави самичък... Зад гърба му е първият дирек. Това е социална загадка...Има два стълба на власт и въздействие, които постоянно предопределят кой, къде и по кое време да отиде...Всичко се знае за тези два стълба на въздействие и на власт. Обвинението против мен за търговия с въздействие е висша форма на цинизъм. Това също не ме изненадва, тъй като в последните няколко дни всеки ден сме очевидци на това, по какъв начин животът ни сервира нови дефиниции за цинизъм в нашата страна... ", съобщи Бобоков пред бТВ.

В четвъртък Нунев сподели в отговор:

" Несериозни са нещата. Не се занимавам с такива неща. Не обръщам внимание ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР