Областната дирекция на МВР в Смолян стартира специализирани полицейски операции,

...
Областната дирекция на МВР в Смолян стартира специализирани полицейски операции,
Коментари Харесай

Специализирани полицейски операции за студентския празник в Смолянско

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян започва профилирани полицейски интервенции, във връзка със студентския празник 8 - ми декември. Тя ще продължи до 10 декември на територията на цялата област. Предвижда се наоколо до хотелите, заведенията и курортните ядра, където младежите ще честват да има засилено полицейско наличие, за недопускане на нарушавания на публичния ред, ръководство на коли след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, ръководство на транспортни средства, без нужната дееспособност, механически неизправни коли и продажба на акцизни артикули без бандерол, осведомят от пресцентъра на полицията в Смолян.

За обезпечаване на умерено и безвредно празнуване на студентите, чиновниците от ОДМВР – Смолян са направили превантивни инспекции в хотели, къщи за посетители, хижи, заведения за хранене и питейни заведения, където ще има проведени групи. С цел опазването на публичния ред и сигурността на придвижване са извършени срещи и с шефове на компании, упражняващи охранителна активност. Организирани са и срещи с на локалната власт за обмисляне и съгласуване на ограниченията за запазване на публичния ред на обществени места и сигурността на придвижването по пътищата.

Предприети са нужните ограничения за завишаване контрола на общоопасните средства, според Закона за оръжията, взривните субстанции, пиротехническите произведения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР