Областната дирекция на МВР в Пазарджик работи активно във взаимодействие

...
Областната дирекция на МВР в Пазарджик работи активно във взаимодействие
Коментари Харесай

МВР напомня на общините да осигурят камери

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик работи интензивно във взаимоотношение с локалната власт за предварителна защита на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване спокойствието на жителите в района.

Едно от тези посоки на взаимоотношение е построяването на системи за видеонаблюдение. Още през юни 2015 година, както и в края на 2017 година шефът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев изпрати писма до кметовете на общини и общинските препоръки. С тях той прикани локалните управляващи да извърнат съществено внимание на опциите за построяването на системи за видеонаблюдение, напомня представителят на дирекцията Мирослав Стоянов.

Припомняме, че тези системи, ситуирани по подобаващ и ефикасен метод на точки избрани след деликатен разбор на средата за сигурност са способ, който е потвърдил своята успеваемост, както във връзка с предварителната защита, по този начин и при работата по разкриването на съответни закононарушения и други престъпления.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР