Областна администрация обяви конкурс за старши експерт, научи агенция BulNews.

...
Областна администрация обяви конкурс за старши експерт, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Надя Донкинска търси кой да ѝ помага при бедствия

Областна администрация разгласи конкурс за старши специалист, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в дирекция " Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност ".
Задачата на бъдещия чиновник е да „ подкрепя регионалния шеф при реализирането на неговата активност и практикуване на пълномощията му при отбрана на популацията при бедствия, транспортна инфраструктура, строителство, пространствено развиване “, излиза наяве от формалното съобщение.
Мераклиите за поста би трябвало да имат висше обучение в степен бакалавър в региона на техническите науки или инженерни специалности, както и 1 година професионален опит. Изисква се още компютърна просветеност и познаване на нормативната уредба, касаеща активността.
Заплатата за длъжността стартира от 780 лв., като размерът ѝ се дефинира, като се регистрират квалификацията и професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в администрацията.
Подборът ще се реализира на няколко стадия – по документи, тест и изявление, а кандидатстването става в период до 11 декември, в това число. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР