Обиски в имоти на убития Мартин Божанов – Нотариуса бяха

...
Обиски в имоти на убития Мартин Божанов – Нотариуса бяха
Коментари Харесай

Обиски в имоти на Божанов-Нотариуса: Документи доказват притежание на скъпи имоти извън страната

Обиски в парцели на убития Мартин Божанов – Нотариуса бяха направени  както в София, по този начин и в покрайнините на столицата, предава Българска национална телевизия. Открити са документи, които потвърждават, че Божанов има скъпи парцели отвън страната. Придобиването им, както и произхода на средствата, ще бъдат проверявани в допълнение. Потвърдено е от разпити на очевидци и записи от охранителни камери, че убийството е осъществено към 19:20 на 31 януари.

Сигналът за стрелбата е подаден на тел. 112 от брачната половинка Гергана Божанова, само че това се е случило след 20:00 часа, т.е. към 50 минути по-късно. 

Вчера основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев удостовери, че Божанова е служителка на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ", само че сега е в отпуск по майчинство. По-късно от вътрешното ведомство прецизираха, че брачната половинка на убития Мартин Божанов е спечелила конкурс за назначение на държавна работа в Министерство на вътрешните работи на изпълнителска служба в ГДБОП. Това е станало от 20 май 2021 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР