Обикновено съветите за обзавеждане илюстрираме със снимки от различни списания

...
Обикновено съветите за обзавеждане илюстрираме със снимки от различни списания
Коментари Харесай

Как една софийска панелка се превърна в скандинавско бижу

Обикновено препоръките за обзавеждане илюстрираме със фотоси от разнообразни списания за интериор.

И въпреки да са доста красиви, имат един огромен минус – не са български.

Всяка страна има своите особености при строенето на жилища, разпределението на стаите, размера на прозорците, ревюто – всичко е друго.

И в случай че човек може постоянно да открадне някой дребен детайл, то е не е по никакъв начин елементарно да си представиш своето приблизително по мярка панелено жилище преобразено като в списание.

Имаме добра вест, в тази публикация ще ви покажем същински софийски панелен апартамент, трансфорат в скандинавско украшение с помощта на уменията на арх. Миглена Райковска.

Апартаментът е тристаен, 80 кв.метра, в софийски квартал.

Разполага с пространно на ден пространство, което сплотява зона за сядане, столова и кухня. Спалните са две, всяка с достъп до тераса. Има баня и тоалетна.

Дизайнът е еклектичен с търсени скандинавски нотки, и изпълнен с естествени материали.
Публикувахте от GigaScan BG в Четвъртък, 20 септември 2018 година
Това е главната отличителна линия на интериора.

Светлите тонове основават чувство за уют и пространство.

Всички детайли - от цветовото оформление до разпределението и обзавеждането са съобразени с фън шуи правилата за интериор на жилищни пространства.

В банята и тоалетната са построени мебели, които оформят дребни складови пространства, а в това време обогатяват визията на пространствата с другите си материи.
Публикувахте от GigaScan BG в Четвъртък, 20 септември 2018 година
В банята е ситуиран долап, в който е поместена пералня, с място за сушилня и спомагателни лавици, а в тоалетната са скрити бойлер и ниши за депозиране.

Според проектант Райковска всеки апартамент може да бъде комфортен и комфортен, в случай че е обзаведен и украсен с нюх за потребностите на клиента. Не е нужно постоянно да се бутат стени, което постоянно оскъпява и удължава ремонта.
Публикувахте от GigaScan BG в Четвъртък, 20 септември 2018 година
Този апартамент е подобен образец. Вместо да бъдат бутани стени, с цел да се уголемят дребните пространства за сметка на други, умелото вграждане на корпусна мебел обезпечава задоволително пространство за организация на функционалностите, за които не е планувано място при първичното планиране.

Вижте "Преди и след " в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР