Обикновено момиче от Тюмен стана известен модел, замина за САЩ,

...
Обикновено момиче от Тюмен стана известен модел, замина за САЩ,
Коментари Харесай

Целият свят говори за детето на тези двама влюбени СНИМКИ

Обикновено момиче от Тюмен стана прочут модел, отпътува за Съединени американски щати, където се омъжи за хубав афроамериканец. Животът й се подреди, написа блиц.



Но в действителност за множеството хора през днешния ден Ксения Белоусова е известна не с достиженията си в стилния бизнес, а с щерка си. Снимките на миловидното момиченце - мулатче безусловно взривиха интернет.



Детето е наречено най-красивото, родено от смесването на две разнообразни раси.



Историята на майката на това момиченце е като за Пепеляшка. До навършването на 15 години Ксения не знаела, че е красива, даже била цялостна с комплекси. За да усили самооценката на щерка си, майката я завела в организация за модели. И точно там животът на младото момиче се трансформирал.

Когато приключила учебно заведение, хубавицата желала да замине за Америка, само че майката упорствала тя да приключи университет в Тюмен.
Накрая въпреки всичко хубавицата победила и не съумяла да приключи университет, само че пък твърди, че не е изгубила любовта си към книгите. Признава, че обожава Франсоаз Саган.

В един прелестен ден фантазията на синеоката тюменка се сбъднала - тя отпътувала за Америка. Но не като модел, а трябвало първоначално да смени
разнообразни специалности. Тя работела като спасителка в басейн, като детегледачка, преди да подписа договор с организация за модели в Ню Йорк.



Но най-щастливият ден в живота на Ксения бил, когато в живота й се появила нейната щерка Вивиан. Бащата на момиченцето е някогашният футболист Хюго Уко.





Детето бързо станало известно и в този момент, също като майка си работи като модел. За Вивиан приказват като за победителка в генетичната лотария и като за най-красивото дете, родено от разбъркан брак.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР