Обикновено едно от нещата, което спира момичетата да сменят цвета

...
Обикновено едно от нещата, което спира момичетата да сменят цвета
Коментари Харесай

4 причини да използваме боя за коса с масла

Обикновено едно от нещата, което стопира девойките да сменят цвета на косата си, е това, че боядисването ще я повреди и тя ще загуби своя натурален искра, а доста постоянно точно то може да й го върне. Особено след края на лятото, когато слънцето и морската вода леко са поизсушили краищата, а белите коси към този момент намират метод да се покажат. Истината е, че е извънредно значимо към каква багра за коса ще посегнем и по тази причина през днешния ден ви споделяме какви са преимуществата на тази, която съдържа във формулата си разнообразни масла.

По-щадяща е към косата и скалпа

Боята с масла ни оказва помощ елементарно да получим мечтан цвят, като по едно и също време с това има подхранващ и хидратиращ резултат. След потреблението й косата става още по-мека и блестяща. И в случай че до момента сте се боядисвали, а не сте получавали стремежи резултат, а косата ви е изтощена и без искра, може би е време да опитате точно подобен артикул.

Прави косата по-бляскава

Маслата освен подхранват, само че връщат здравия тип на косата посредством нов и блестящ колорит и тя наподобява три пъти по-красива и блестяща от нормално. Освен това способстват за приятния и пъстър мирис на текстурата, до момента в който я нанасяме, тъй като до момента постоянно сме усещали само неприятния и настойчив аромат на амоняк.

Можем да се боядисваме сами

Боята за коса, която ни убеди в преимуществата на маслата, е точно, както издава и името й. Защото във времена на обществена отдалеченост се постанова да преоткрием освен нови артикули, само че и нови умения в самите себе си. И в случай че до преди няколко месеца си мислехме, че в никакъв случай няма да се боядисваме сами, то пристигна време, в което към този момент се убеждаваме във всичките предимства на това. А на първо място съдържа масла от камелия и слънчоглед , които не просто подхранват косата, само че ѝ обезпечават оптимално оцветяване на косъма. Боята усъвършенства външния тип на косата, като я прави по-гладка, а кадифената кремообразна текстура се нанася извънредно елементарно, без да се разтича.



Прави цвета по-наситен

Включените богати пигменти и масла във формулата на обезпечават натоварен, постоянен и дългогодишен цвят, a боята покрива до 100% сивите коси. А на финала всяко момиче си мечтае тъкмо за това – за хубава прическа, стремежи колорит и здрава и лъскава коса, с която решително да пристъпва в новия сезон.

 

С поддръжката на Garnier Olia

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР