Обикновено българите са гостоприемни. И обичат да хвалят родните си

...
Обикновено българите са гостоприемни. И обичат да хвалят родните си
Коментари Харесай

Не идвайте в Смолян, защото е в цикъл!

Обикновено българите са гостоприемни. И обичат да хвалят родните си места, да канят на посетители в тях. Един смолянчанин обаче прикани хората за противоположното - никога да не вървят в Смолян. Защо ли? 

Ето какво написа мъжът:

" Гости на града и Рожен, не идвайте в Смолян, тъй като е в,,цикъл " от три години и има единствено една неразкопана улица! Няма да споделям, тъкмо коя е, че тез ще я открият и разкопаят и нея. Всичко е в прахоляци и трошляк и,,воден цикъл "!

Тръгваш по някоя и въобще не знаеш до къде ще стигнеш. Тук-таме има табели, които не отбелязват безусловно нищо. Нашата единствено за две години я разкопават за трети следващ път! Сега повече от два месеца са забили, някакви загради и трактори, а на местата, на които би трябвало да се работи и завърши час по-скоро, всеки ден дремят по един-двама с работни облекла и това е. Сега от две седмици няма никой. Голям цикъл очевидно с доста пари ни е " зациклил "! "

Написаното, с огромна доза комизъм, обаче не провокира смях у съгражданите му, тъй като от много време на тях изобщо не им е до смях. Някои дори настояват, че " Ако се върнете обратно във времето, ще видите, че този град е разкопан от 18 години! "

Смолянчанка споделя (без гордост), че се е научила да псува като чобанин. Защото " За две седмици два пъти пукам гуми! Градът ни е лом. Не му се вижда краят... "

А различен реши въпреки всичко да поразведри настроението: " Карам си умерено по дупките и внезапно път - асфалтиран. Ох, изкарах си акъла, помислих че съм минал границата "...

Както се споделя, смях през сълзи тресе Смолян. Така че помислете си дали в действителност да ходите там...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР