Обикновените зодиакални знаци имат свой еквивалент в различни календари, включително

...
Обикновените зодиакални знаци имат свой еквивалент в различни календари, включително
Коментари Харесай

Индиански хороскоп: Гъската е инат, вълкът - добър любовник

Обикновените зодиакални знаци имат собствен еквивалент в разнообразни календари, в това число и в индианския. Ето кое животно сте вие, какви са вашите качества и най-лоши страни:

Сокол

21.03-19.04

Той е роден за лидер. Умът му е изострен като бръснач. В сериозни обстановки умее да резервира самообладание и да вземе верните решения. Соколът постоянно е прагматичен и ненавижда да си губи времето. Никога не не помни каква е главната му цел и не я губи от взор. Отличен отборен състезател е. Изразява мнението си изрично и настоятелно. А в случай че не му извърнат задоволително внимание, може да бъде и яростен. Няма индиански зодиакален знак, който е с по-огнен темперамент. Ако събитията извадят нескрито най-лошото в него, Соколът става припрян, недодялан, суетлив и раздразнителен.

Бобър

20.04-20.05

Бобърът обича да поема отговорност и да управлява. Но в това време е задоволително еластичен и адаптивен по темперамент, тъй че умее да се извърта и нагажда към всевъзможни обстановки. Заема се със дилемите с практичност и без никакво лутане. Хитрец и хитрец, който не трябва да бъде подценяван. За страдание е и много инатлив и твърдоглав. Известна доза тактичностму липсва, що се отнася до верния ред на нещата. Не би му навредило, в случай че е малко по-тактичен. Бобърът е предан, угодлив, великодушен и сензитивен. Но може да бъде и страхливец, нервак, дебелоглав и да обича да командва.

Елен

21.05-20.06

В индианската митология Еленът въплъщава креативния ентусиазъм и силата на съзиданието. Той е радостен и проницателен и може да разсмее и мъртвец. Разговаря с готовност и умее да споделя истории, като нормално е душата на всяка компания. Еленът милее за околната среда. Обикновено е много придирчив към външния си тип. Може да бъде леко високомерен и тесногръд, само че нормално близките му простят тези дефекти, тъй като с него се поддържа връзка леко и прелестно. В неприятния си вид Еленът се трансформира в тъмен лентяй, който мери нещата с двоен критерий.

Кълвач

21.06-21.07

Кълвачът е огромен грижовник. Ако сте в потребност, ще ви помогне. Ако имате повинност, ще ви изслуша и ще ви разбере. Ще заеме вашата позиция. Той схваща всички страдащи и откровено им съчувства. Затова и от Кълвачите излизат страхотни родители, другари и бизнес сътрудници. На тях постоянно може да се разчита да изпълнят значима задача, защото са доста проведени. Малко си падат стиснати и ненавиждат да си харчат париците. Но другояче са романтици по душа. Ако предизвикате неприятното в тях, ще установите, че Кълвачите са ревностни, гневливи и доста, доста завладяващи.

Сьомга

22.07-21.08

Сьомгата е създателят в индианския зодиак. Винаги е целеустремена и, захване ли се с нещо, не откъсва очи от задачата. Сьомгата има страхотна вътрешен глас. Тя е самоуверена и блика от сила. Ентусиазмът  е инфекциозен. Може да поведе хората след себе си, даже и те да осъзнават, че задачата им е обречена на крах. Има доста другари, които ценят нейната просветеност и великодушния  характер. В любовта е сетивен и благонадежден сътрудник. Другата страна на медала е, че Сьомгата може да бъде вулгарна, егоцентрична и предубедена кучка.

Мечка

22.08-21.09

Мечката е стоик и прагматик. Изключително земен човек е, който не се полъгва по фантасмагории, пеперудки и финтифлюшки. В същото време е много скромна и свенлива. Ако си търсите другар, Мечката е отсреща. Тя е най-щедрият и най-надеждният приятел, на който постоянно може да се разчита. Обичта  е безусловна и съвсем сляпа. Обикновено Мечката се свързва в семейство с Бухала. Тъй като е безчовечен търпелива и спокойна, Мечката е превъзходен преподавател. При неприятно стичане на нещата може да бъде ленив песимистичен и безсърдечен паразит.

Гарван

22.09-22.10

Гарванът е запалянко и омайник. Главата му непрекъснато е цялостна с хрумвания. Предприемчив е и постоянно може да ви забаламоса, тъй че да изтръгне от вас това, което желае. При това ще му го дадете с наслада. Всичко, с което се захване, му се удава с огромна лекост. Гарванът е странна птица - хем прозорлив, хем мечтател. В положителния си вид той е сантиментален, разговорлив и благ човек. В любовта е гальовен, буен, сензитивен, подсъзнателен и толерантен. В най-лошия случай става злобен и злопаметен лакомец, който никой не може да понася.

Змия

23.10-22.11

Змията е обичайния знак на шаманите. Тя е духовно създание и връзката  с невидимия свят се демонстрира най-често в това, че хората, родени под нейния знак, са надарени със специфични умения. Те са магьосници, пророци и лечители с тайнствен ореол. Въпреки тези им пристрастености и без значение че са мрачни и тайнствени особи, Змиите са също по този начин грижовни и чувствителни същества. В най-хубавия случай може да бъдат радостни, услужливи и вдъхновяващи персони. В най-лошия стават зли, обезверени и даже може да проявят физическо принуждение.

Бухал

23.11-21.12

Най-непостоянният от индианските знаци. А също и най-приспособимият. Бухалът е непосреден, топъл и отзивчив с всички. Той граби от живота с цялостни шепи, изследва, пъха си носа на всички места, не се опасява от нищо и най-вече обича да се впуска в завършения. Това държание е много рисково. Бухалът постоянно е лековерен и разсеян освен към себе си, само че и към близките. В позитивния си вид Бухалът е сензитивен и добър слушател. Той може да бъде отличен преподавател и създател. Ако попадне под неприятно въздействие, става злобен и нападателен лакомник.

Гъска

22.12-19.01

Постоянство, твърдоглавие, дебелоглав - това са запазените марки на Гъската. Ако нещо би трябвало безусловно да се свърши, възложете го на нея. Амбицията е втората  природа. Всичко, което си науми, тя го прави - без значение от всички спънки. Всяка задача, която си сложи Гъската, ще бъде реализирана - без значение дали става дума за работа, или е някаква персонална цел (да отслабне например). Когато всичко върви както би трябвало, Гъската е благо, сензитивно и чувствено създание. Иначе има податливост към вманиачване и пристрастяване към наркотични субстанции.

Видра

20.01-18.02

Независима и инакомислеща, за множеството хора е мъчно да схванат Видрата. Вместо да следва естествената логичност и утъпканите пътеки, тя прави всичко по свои, безусловно странни и необясними пътища. В последна сметка постоянно се оказва, че нейният метод е най-рационален. Освен със мощната си вътрешен глас и безграничното си въображение, Видрата е известна и като правилен, самоуверен и съчувстващ другар. Поставен в несъответствуващи условия, индивидът, роден в този интервал, може да се изроди в безсъвестен човек, сластен сатир, въстаник или аскет.

Вълк

19.02-20.03

Вълкът е раздиран от пристрастености и страсти. Това е индианският знак, който е най-силно обвързван със сърцето и философията. Вълкът схваща прочувствените потребности на всички околни. Той постоянно е подготвен да подари обич и да откликне с обич. Въпреки това е и най-независимият от всички индиански знаци. Затова постоянно го обрисуват като единак. Но за тези, които са под негова настойчивост, Вълкът е великодушен, грижлив, гальовен, разбиращ и деликатен. При неподходящо стичане на ориста може да бъде и непреклонен, настойчив, безсъвестен и неудобен.

Източник Труд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР