Обичайните заподозрени, които всяка седмица развихрят по един секс скандал

...
Обичайните заподозрени, които всяка седмица развихрят по един секс скандал
Коментари Харесай

Грозна драма: Кой депутат се снима в гей оргии?



Обичайните обвинени, които всяка седмица развихрят по един секс скандал в Народното събрание, за следващ път изпаднаха в креативно ентусиазъм на трибуната в Народното събрание. Поредните грозни реплики и нападки и този път си размениха Цончо Ганев от " Възраждане " и Явор Божанков от " Продължаваме промяната ". 

Циркът се разигра по време на дебатите за промени в Правилника за организацията и активността на Народното събрание. Цончо Ганев от " Възраждане " упрекна ръководещите, че вършат политическа лустрация, като намеси и тематиката за имотните покупко-продажби на Асен Василев и Даниел Лорер. " Мачкат опозицията и си въртят имотни далавери ", съобщи Ганев. 

След тази имитация на трибуната излезе Явор Божанков от " Продължаваме промяната - Демократична България " и го отвърна: 

" Цончо Ганев приказва по всякви други тематики, само че не и по тематиката на дебатите. Явно той има опит с имотните покупко-продажби. Говоря за жилището на сина му, Силвестър май се споделяше. Всички знаем по какъв начин е платен този апартамент и господин Ганев има опит в тези далавери ", съобщи Божанков. 

Този удар явно изцяло изкара Цончо Ганев от равновесие и той избухна:

" Лицето Божанков не стопира да заплашва мен и фамилията ми. Вместо да разяснява фамилията ми, лицето Божанков да излезе и да разяснява видео записите на гей оргии, в които взе участие и той ",

разгласи разпалено Ганев. В този сюблимен миг обаче зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова му спря микрофона. 

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР