Обичат се до загуба на пулс В лицето на кой

...
Обичат се до загуба на пулс В лицето на кой
Коментари Харесай

Шест двойки зодии, които се разбират без думи

Обичат се до загуба на пулс

В лицето на кой земен знак може ненадейно огненият Стрелец да откри правилен сателит, който споделя неговите идеали и фантазии? Кой сътрудник е съвършен за Рак? И кой ще успее да върне мечтателните Риби на земята, като ги обкръжи с грижа и поддръжка? Вижте шест двойки зодии, които се схващат без думи.

Овен и Лъв

Първата двойка знаци на зодиака, в която две половини са кармично свързани, е Овен и Лъв, написа Marie Claire. И двамата сътрудници безусловно излъчват пламък, порив и интерес към живота. Те в никакъв случай няма да скучаят един с различен, а и за двамата това е извънредно значимо. Бурни пристрастености, ярки изяви, красиви жестове – това отличава тази двойка от останалите. Амбициозният Лъв ще бъде обгърнат от вниманието на темпераментния и сантиментален Овен. В отговор Лъвът също няма да не помни да се погрижи за обичания си сътрудник и да му даде откровени, буйни усеща, както и да го поглези със сладки изненади. В допълнение, безупречното възприятие за усет, присъщо на тези знаци, ги прави „ двойка на милион “ във всяка компания. И двамата сътрудници се стремят към първокласен, пъстър живот под светлините на прожекторите. Такава двойка е сполучлива във всичко, което прави.

Телец и Рак

Те като че ли са основани един за различен. И двамата се усещат удобно още от първата среща. Сякаш нещо невидимо свързва тези хора. Телецът е удивен от скромния и умислен Рак. И Ракът, забелязвайки чара, чувствеността и топлината, предавани от Телеца, не може да остане апатичен към него. Ракът и Телецът са двойка, която може да прекарва цялото си време дружно. Някои хора имат потребност от отмора един от различен, само че не и те. Чувствата в такава двойка нарастват всяка година. Затова Телецът и Ракът постоянно основават семейство, в което царят съгласие и честност. Щедростта на Рака и желанието да даде на колегата всичко най-хубаво е тъкмо това, от което се нуждае Телецът, тъй като за него любовта се мери освен с топлината на възприятията, само че и с първокласните дарове. Но никой от тях не понася кавги и кавги, по тази причина се пробват да ги заобикалят по всякакъв начин.

Близнаци и Водолей

В идната двойка кармичните връзки свързват свободолюбиви и свободни сътрудници – Близнаци и Водолей. За никого не е вест, че настроението на Близнаците може да се трансформира със скоростта на светлината, а Водолеят е тъкмо индивидът, който не обича рутината и монотонността. Непредсказуемостта е значима за Водолея като въздуха. Не понася скуката и простащината. За Водолеите изменчивите Близнаци са просто подарък от ориста. Никога няма да познаете кой тъкмо ще бъде Близнакът вечер, а още повече заран. Това, от което и двамата се нуждаят е непредсказуемост, нови чувства, връзка, пътувания, прекарвания и нови хоризонти. И двамата умеят да почитат персоналното пространство на другия, тъй като самите те знаят какъв брой е значимо то, написа Tialoto.bg

Дева и Риби

Съюзът, в който са свързани Дева и Риби, е кондензиран с невидимо възприятие един към различен, даже от разстояние. Стабилността на Девата е идеално уравновесена с мечтателността на Риби. Земна до мозъка и костите, Девата е в положение нежно и ненатрапчиво да върне своята Рибка в действителността и да каже по какъв начин да живее и работи на Земята, а не в облаците (както е типично за Риби). От своя страна сантименталните, сантиментални и мечтателни Риби смекчават трезвия прагматизъм на Девите, което им разрешава да се видят в разнообразни функции. Рибите могат да опитат ролята на настойник и помощник, а Девата може да научи от тяхната накърнимост и страст. Стабилен, само че в това време сантиментален живот чака такава двойка. Девата и Рибите постоянно са обединени освен от фамилията, само че и от общ бизнес.

Везни и Скорпион

Страстна и невероятна двойка – Везни и Скорпион. И двата знака обичат изразяването, хубостта, ярките усеща, страстите проникват вътре във всичко. Романтичните Везни могат да покажат на недоверчивия Скорпион какво значи да обичаш и да бъдеш обичан. Чувствеността и искреността на Везни е в положение да разтопи сърцето на Скорпиона, обезоръжава го и го принуждава най-сетне да се отпусне. В такава двойка всичко се основава на взаимно единодушие и честност. Те като че ли вълшебен и интуитивно намират ключовете един към различен. Но пламне ли и най-малката искра на ревнивост или възмущение, със пристрастеностите и душевните терзания смешка не трябва. Това би трябвало да се има поради и от двамата сътрудници, защото всеки от тях приема всичко драговолно. Добре е, че помиряването в такава двойка е също толкоз блестящо и буйно.

Стрелец и Козирог

Тази двойка е основана, с цел да покори всички върхове на света. Общите цели и придвижването са това, което сплотява тези сътрудници. За тях няма нищо по-сладко от усета на успеха и новите завоевания. Често ориста събира тези хора на работа. Буйният и неотклонен Стрелец ще откри опора и правилен приятел в лицето на работливия и твърдоглав Козирог. Козирогът е податлив да навлиза в същността на протичащите се неща, до момента в който Стрелецът няма да го остави да седи кротичък и на едно място. За такава двойка можете да кажете: „ На една и съща дължина на вълната са “. И двамата сътрудници се стремят към комфорт, улеснение и разкош в всекидневието. Идеалното свободно време за Стрелец с Козирог е развлечение с изгоди за мозъка и тялото. Безцелната и пасивна отмора не е за тях.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР