Обичаният от всички актьор и телевизионен водещ Бате Енчо се

...
Обичаният от всички актьор и телевизионен водещ Бате Енчо се
Коментари Харесай

Бате Енчо: Сега е моментът да вляза в политиката

Обичаният от всички артист и ефирен водещ Бате Енчо се пошегува в ефира на " Нова телевизия ", че в този момент е моментът да влезе в политиката.

``
реклама

Причината за тези му думи бе, че водещите на утринния блок Виктор Николаев и Аделина Радева му разкриха, че съгласно данни на малкия екран, 1 милион души са гледали в събота вечер свалянето на маската му в предаването " Маскираният артист ". Бате Енчо участваше като " Звездата " там и отпадна от шоуто.

" Ами, щом толкоз хора са ме гледали, значи в този момент е моментът да вляза в политиката. И мога умерено да се кандидатирам за не по-ниска позиция от президент ", пошегува се някогашният водещ на " Кой е по-по-най? ".

Той разкри, че не му е било толкоз мъчно да играе с маска, защото е куклен артист и му се е налагало да го прави и преди в представления. Ходил обаче на уроци по пеене, защото това му е бил по-слабият детайл. Накрая Бате Енчо призна, че не е целял да победи, а е бил на олимпийския принцип - значимо е присъединяване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР