Обичаният журналист стана много популярен точно като лице на интелектуалната

...
Обичаният журналист стана много популярен точно като лице на интелектуалната
Коментари Харесай

Фурор! Стани Богат Се Завръща В Българския Ефир, Но В Друга Телевизия! Вижте Кой Канал Ще Излъчва Хитовото Шоу!

Обичаният публицист стана доста известен тъкмо като лице на интелектуалната игра. Шоуто започва у нас на 12 май 2001 година и с спирания се излъчва до 30 май 2014 година все по Нова тв. За разлика от множеството формати, чиито лицензи се държат от малките екрани, разрешителното за предаването е на изпълнителния му продуцент Нико Тупарев и на компанията му.

Нова тв стопира играта изначало с обяснението, че тя няма да се излъчва всеки сезон, а по-късно с изказванието, че рейтингът й не е задоволителен, с цел да остане в програмната й скица. Обратно на пийпълметричните данни феновете обаче не престават да я харесват и да я чакат.

Предаването не на вятъра е най-успешната тв игра в международен мащаб от появяването си на 4 септември 1998 година в Англия. Създава я английската компания “Селадор ”. Шоуто е доста гледано най-много тъй като изпитва интелектуалните качества на участниците си, а не задава тъпи въпроси и няма имиджа на обикновена лотария. Същевременно среща аудиторията с забавни обстоятелства от човешкото познание. Фразата “Въпрос за 1 милион ” от дълго време е влезнала и в градския речник, когато е нужно да се онагледи нещо комплицирано и разбираемо единствено за шепа познавачи. Навремето след свое присъединяване Любен Дилов-син сподели, че това е игра, за която се подготвяш цялостен живот, няма по какъв начин за няколко дни да научиш всичко от международното познание, с цел да станеш победител. Нагледно това бе показано от режисьора Дани Бойл във кино лентата му “Беднякът милионер ”, спечелил “Оскар ”

В него на стола на благосъстоянието сяда сиракът Джамал Малик от Мумбай, който съумява да отговори на всички въпроси. Те съгласно разпоредбите на играта се усложняват с всяко последващо равнище дотолкоз, че всеки победител в шоуто става национално прочут поради знанията си. Стартът на “Стани богат ” по Българска национална телевизия е част от новата програмна скица на публичната телевизия. Българска национална телевизия разгласи и конкурс за нови излъчвания. Предложения се събират до 30 март 2018 година
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР