Обичаме топлите почивни дни, когато можем да облечем някоя лятна

...
Обичаме топлите почивни дни, когато можем да облечем някоя лятна
Коментари Харесай

10 летни рокли, които бихме носили този уикенд

Обичаме топлите почивни дни, когато можем да облечем някоя лятна миди, с която да се качим на колело или скутер и да се разходим из обичаните си места в града. Освен в случай че не сме отпътували нанякъде за къса почивка. Това пък ни дава още една причина да сложим в багажа си най-малко една такава дреха.
               

Да, стига с тези дънки! Искаме да усещаме лекотата и свободата на лятото и то облечени в най-женствените си доспехи. Миди дължините не престават да преобладават, без значение дали е роклята е с тези обемни силуети с, или е вид „ риза “ в горната част, след което се разкроява. И двата модела могат да прикрият някои недостатъци в тялото ни.
               

Отделно могат да бъдат едноцветни, като бялото си остава същинска класика за топлите дни, само че пък и толкоз красиви и свежи принтове има, че си заслужава да изберем някой от тях. А най-хубавото е, че всяка една от тези рокли може да се носи и с  или комфортни еспадрили, или със сандали на ток. И в случай че още нямате обичан модел рокля за лятото, сме сигурни, че ще го откриете на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР